Sefa Saygılı Yeni Akit Gazetesi

Toplumsal cinsiyet ve solucan

Geçen hafta Akit TV’nin başarılı sunucusu Muhammet Binici’nin hazırlayıp sunduğu Söz Meydanı programında yine aile kurumuna yönelik tehditleri ve toplumsal cinsiyet adı altında ülkemiz genç neslinde...

28 Eylül 2019 | 98 okunma

Geçen hafta Akit TV’nin başarılı sunucusu Muhammet Binici’nin hazırlayıp sunduğu Söz Meydanı programında yine aile kurumuna yönelik tehditleri ve toplumsal cinsiyet adı altında ülkemiz genç neslinde eşcinselliği yaygınlaştırma operasyonunu konuştuk.

Yıllardır ruh sağlığı alanında çalışmama rağmen toplumsal cinsiyet kavramını bir türlü benimseyemediğimi ve zihnimde bir yerlere yerleştiremediğimi söylemeliyim. Öyle ya yaratılışta ya erkek veya dişi vardır. Elbette bazı değişik yaratılışta insanlar olabilecektir. Ancak bunları genelleştirmek de ne?

Şimdi sanki bir üçüncü cinsiyet varmış gibi sınıflandırmalar yapılmakta ve bunun tercih olduğu iddia edilmektedir. Bu kişilerin sesleri de maalesef yüksek çıkmaktadır.

Son zamanlarda bu toplumsal cinsiyet taraftarları doğada da benzer durumların olduğunu söylemekteler. Ancak bu doğru değildi ve verdikleri bir örnekleri de yoktu. Şimdilerde bakıyorum solucanı bayrak yapıyorlar. Acaba solucan, dedikleri gibi eşcinsel bir yaratık mıdır, ondan söz etmek istiyorum.

Aslında solucan son derece faydalı bir sürüngen. Yararlarının birkaçından söz edelim: 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aileyi yıkan yasalardan kurtulmalıyız! 27 Nisan 2024 | 195 Okunma Dürüst olmak 13 Nisan 2024 | 93 Okunma Alkollü içkileri teşvik etmek facialara kapı aralamaktır 30 Mart 2024 | 170 Okunma Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 202 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 461 Okunma