Şebnem Bursalı Sabah Gazetesi

Tutanaklardaki ‘çadır devleti’!

Çeyrek yüzyıldan uzun süredir Ankara gazetecisi olunca siyasetin belli rutinlerinde belli alışkanlıklar geliştirmek de normal oluyor. Her yıl bütçenin görüşüldüğü Meclis Komisyonu ve Genel Kurul...

11 Aralık 2021 | 158 okunma

Çeyrek yüzyıldan uzun süredir Ankara gazetecisi olunca siyasetin belli rutinlerinde belli alışkanlıklar geliştirmek de normal oluyor. Her yıl bütçenin görüşüldüğü Meclis Komisyonu ve Genel Kurul süreçleri hem iktidar hem muhalefet açısından son derece hararetli geçer. Bu yılki görüşmelere de daha en başında CHP liderinin malum "el hareketi" damgasını vurdu.
Her ne kadar kendisi, "Siz benim elime değil, ne dediğime bakın" dese de Kılıçdaroğlu'nun siyaset yapma tarzındaki problem bir kez daha kendini gösterdi. Doğru ya da yanlış eleştirilerini kamuoyunda tartıştırmak yerine, her seferinde kendisini tartışma konusu yapmayı beceriyor.
Son olayda da yaptığı el hareketi dolayısıyla kendisini tartışmanın odağı haline getirdi ve eğer siyaseti sahnede sergilenen bir üslup olarak yorumlarsak, sahneyi de işgal etti!

'SİZE KAHVALTI EDECEĞİNİZ TERÖRİST BIRAKMAYACAĞIZ'
Gelelim siyaset sahnesinin problemli...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yarın değil hemen şimdi... 10 Nisan 2023 | 445 Okunma Mesele sadece seccade değil! 03 Nisan 2023 | 397 Okunma Terörün gölgesi değil gövdesi düştü 01 Nisan 2023 | 120 Okunma Ya Herru Ya Merru! 27 Mart 2023 | 340 Okunma Kılıçdaroğlu hukuku! 25 Mart 2023 | 224 Okunma