Şebnem Bursalı Sabah Gazetesi

Önce Yükselt! Sonra Tasfiye Et

Sabah Gazetesi Yazarı Şebnem Bursalı'nın bugünkü (04.04.2022)''Önce Yükselt! Sonra Tasfiye Et'' başlıklı yazısı.

04 Nisan 2022 | 1.218 okunma

Seçimlere artık bir yıldan biraz daha fazla zaman kalınca, siyasette de taşlar her geçen gün hem yerinden biraz daha oynuyor hem de yerine biraz daha oturuyor. İP'te geçen hafta partinin ağır topu Koray Aydın'ın Teşkilat Başkanlığı'ndan alınması ve partide "vicdanın sesi" olarak bilinen Yavuz Ağıralioğlu'nun da Başkanlık Divanı dışında bırakılması, taşların oynamasına en bariz örnek oldu. Çok konuşuldu bu konu ve daha tartışılmaya da devam edecek. Koray Aydın'ın en başından bu yana 'alternatif Genel Başkan' olarak anılması ve potansiyelinin, seçimler yaklaştıkça Meral Akşener'i biraz daha fazla rahatsız ettiği ve ilginç bir strateji uyguladığı konuşuluyor kulislerde. En başından bu yana sorumlu olduğu teşkilatlardan uzaklaştırdığı Koray Aydın'ı "Siyasi İşler'den sorumlu yaparak sözde ikinci adam yaptığı ama bir süre sonra tasfiye için ne gerekiyorsa yapacağı" kulislerin baş konusu.

ALTIN GENÇLER...
İyi-kötü-güzel-çirkin.. Bu dünyada hepsi bizim için. Bazen olumsuzluklar üst üste gelebilir ama, iyiyi de görmek gerek. Neredeyse üçüncü dünya savaşı çıkarmaya çalışanlara inat Başkan Erdoğan'ın tecrübesi ve diplomasi dehasıyla barış masasının Türkiye'de kurulmasına her geçen gün biraz daha yaklaşılıyor. Mübarek Ramazan ayında yardımlaşmanın, paylaşmanın keyfini tekrar yaşıyoruz. Bu duygular arasında gururu da yaşatan gencecik sporcularımıza da kocaman birer teşekkür borçluyuz.
Macaristan, Almanya ve Azerbaycan'da gerçekleşen Güreş ve Jimnastik ve Paralimpik Yüzme Oyunları'nda Avrupa'nın en iyileri oldular. Türk bayrağımızı göndere çektirirken İstiklal Marşı'mızı tekrar tekrar okuttular. Bu gençlerimizle birlikte onları dünyaya getiren, her daim destekleyen aileleri ve antrenörleri ve Gençlik Spor Bakanı Kasapoğlu ile Bakanlığın diğer yetkilileri de teşekkürü hak etti. 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yarın değil hemen şimdi... 10 Nisan 2023 | 445 Okunma Mesele sadece seccade değil! 03 Nisan 2023 | 397 Okunma Terörün gölgesi değil gövdesi düştü 01 Nisan 2023 | 120 Okunma Ya Herru Ya Merru! 27 Mart 2023 | 340 Okunma Kılıçdaroğlu hukuku! 25 Mart 2023 | 224 Okunma