Salih Tuna Sabah Gazetesi

Dünya şokta ama ben...

Meksika Kongresi'nde bir sandık içinde muhafaza edilen uzaylı cesetlerin açılıp gösterilmesi "Dünya şokta" spotuyla duyuruldu. Doğrusu kendi halinde bir "dünyalı" olarak ben pek şoke olmadım. Üstelik, bizim gazetenin...

14 Eylül 2023 | 3.592 okunma

Meksika Kongresi'nde bir sandık içinde muhafaza edilen uzaylı cesetlerin açılıp gösterilmesi "Dünya şokta" spotuyla duyuruldu.
Doğrusu kendi halinde bir "dünyalı" olarak ben pek şoke olmadım.
Üstelik, bizim gazetenin internet sayfalarından ilgili haberin videosunu pürdikkat (full konsantre) izlediğim halde.
Hayır, inandırıcı bulmadığım için değil.
Tam aksine, inanmam için birçok neden var. Her şeyden evvel geçtiğimiz temmuz ayında ABD Temsilciler Meclisi'nde 3 eski istihbaratçı asker, UFO'lar hakkında yeminli tanıklık etmiş, ABD'nin elinde "dünya dışı canlılar" bulunduğunu ama uzaylı araçlara dair kanıtları gizlediklerini açıklamışlardı.
Hatta bu tanıklardan "UFO ihbarcısı" David Charles Grusch, söz konusu uzaylıların birden fazla çalışma arkadaşını yaraladığını söylemişti.
İşbu uzaylılar, bilim insanlarını yaralayacak kadar saldırganlaşabildiklerine göre Spielberg marifeti E.T filmindeki gibi masum değillermiş.
Ne ki, günahlarını da almak istemem. Bilim insanları onlara hiç hoşlanmayacakları bir el hareketi çekmiş veya özel...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Ankara mafyası 16 Mayıs 2024 | 4.121 Okunma Aziz Yıldırım, Arda Güler’i nasıl geçti? 15 Mayıs 2024 | 598 Okunma O başkanı nasıl atadım? 14 Mayıs 2024 | 766 Okunma Albayrak’ın anıt eseri 11 Mayıs 2024 | 293 Okunma Bir acayip secde 09 Mayıs 2024 | 1.219 Okunma