Özay Şendir Milliyet Gazetesi

Bir haberden geriye çok sayıda soru kaldı

Pierre Loti İlköğretim Okulu’nda yaşanan  skandalın haberi  Milliyet internet sitesinde yayınlandıktan sonra yoğun bir telefon ve mail bombardımanı başladı. Garip olan gelen her mesaj yapılan her konuşmada konuyu...

13 Eylül 2017 | 8.849 okunma

Pierre Loti İlköğretim Okulu’nda yaşanan  skandalın haberi  Milliyet internet sitesinde yayınlandıktan sonra yoğun bir telefon ve mail bombardımanı başladı. Garip olan gelen her mesaj yapılan her konuşmada konuyu bırakın aydınlanmayı daha da karışık hale getirdi.

Serviste unutulan küçük kızın ailesinin kapalı bir grupta paylaştığı bilgilerden ortaya çıkan en acı sonuç bunun serviste unutulan ilk çocuk olayı olmadığı yolundaki bilgi. Servis şirketinin sahipleriyle yapılan görüşme sırasında şirket ortaklarından Ufuk Bey isimli kişi bir çocuğun daha başına benzer bir durum geldiğini kabul etmiş.

Ecrin’i ölümden kurtaran “kel abi” küçük kızı teslim etmeden önce çantasından defterini çıkarıyor ve arkasına adı, soyadı ve telefonunu yazıyor. Ecrin’e de “Babana söyle beni arasın, senin hayatını kurtardım, bana teşekkür etsin” diyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türklerle savaşmaktan iftihar etmek... 05 Mayıs 2024 | 392 Okunma Özgür Özel’in başarısız olmasını kimler istiyor? 03 Mayıs 2024 | 705 Okunma Türkiye iğne deliğinden halat geçirirken... 01 Mayıs 2024 | 384 Okunma Mayıs ya da Milliyet zamanı... 29 Nisan 2024 | 159 Okunma Üzerinde tepindiğimiz hayatlar... 28 Nisan 2024 | 151 Okunma