Orhan Uğuroğlu Yeniçağ Gazetesi

Erdoğan demokrasi kahramanı olur mu?

Yerel seçim öncesi, "İllet, Zillet, Terörist, hapse gireceksiniz" gibi hakaret ve tehditler yapan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'u da kaybettikten sonra, "Kızgın demiri soğutmalı" diyerek...

20 Nisan 2019 | 2.056 okunma

Yerel seçim öncesi, "İllet, Zillet, Terörist, hapse gireceksiniz" gibi hakaret ve tehditler yapan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'u da kaybettikten sonra, "Kızgın demiri soğutmalı" diyerek "Türkiye İttifakı" önerdi.

Sadece demiri değil, Türk halkını da "kızgın" hale getiren Erdoğan'ın yüzde yüz üslup değiştirmesi kuşku yok ki milli egemenliğin ve seçmenin gücünün eseridir.

Cumhuriyet Halk partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti ile dün sabah kahvaltılı basın toplantısına katıldım.

Eli boş gitmek olmaz diyerek bir sokak simidini de yanıma aldım.Kahvaltı başlarken Ajda bardakta bir çay alarak Kılıçdaroğlu'na, "AKP Genel başkan yardımcısının ve Erdoğan'ın "simit artı çay bir lira" hesabını hatırlattım ve ancak simit 1 lira değil 1,5 lira yani Ankara sokaklarında zamlı diyerek ikramda bulundum.

Kemal Bey, "Evet tam günün haberine uygun, asgari ücretle bir ay yaşasınlar da göreyim" diye yanıtladı.

Sohbet konusuna gelince Kemal Kılıçdaroğlu'nu kilo vermiş olarak gördüğümü ancak yüzünde de sürekli kazanmanın verdiği güveni gördüğümü vurgulayayım.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma