Orhan Uğuroğlu Yeniçağ Gazetesi

Devlet koruyamazsa, tabancamla korurum

Akkuzulu'daki linç girişimi faciasını yaşayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, devlet bürokrasisinde yetişip siyasi hayatı sürdüren soğukkanlı ve deneyimli bir...

26 Nisan 2019 | 2.405 okunma

Akkuzulu'daki linç girişimi faciasını yaşayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, devlet bürokrasisinde yetişip siyasi hayatı sürdüren soğukkanlı ve deneyimli bir siyasetçidir.

Kuşoğlu'na siyasetçi şapkanı bir kenara bırak sorularıma Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak yanıt ver lütfen dedim, "tüm gerçek yönleri ile anlatayım" dedi.

- Linç girişimi gününü özetler misin?

KUŞOĞLU: Pazar abdest aldım namazımı kılıp giyindim kahvaltı yaptım, Genel Başkanımın evine gittim. TBMM Başkan vekili Levent Gök, Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ve Ankara milletvekili Murat Emir ile Genel Başkanımızla yola çıktık.

- Akkuzulu mahallesine vardığınızda tablo nasıldı:

KUŞOĞLU: Araçtan inince durumun farklı olduğunu anladık. Nerede ise kimsenin şehitle ve cenazesi ile ilgisi yoktu. Şimdiye kadar belki de yüz şehit cenazesine katılmıştım, bu farklıydı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.959 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 681 Okunma