Ömür Gedik Hürriyet Gazetesi

Murat Boz Brad Pitt’i örnek alsın

 Murat Boz, gazetecilere “Aslı’yı (Enver) sormazsanız röportaj veririm” dedi ama bu önlem ters tepti, bütün gazeteler “Aslı’yı sordurmadı” manşeti attı. Murat Boz ve basın...

18 Mayıs 2017 | 144 okunma

 Murat Boz, gazetecilere “Aslı’yı (Enver) sormazsanız röportaj veririm” dedi ama bu önlem ters tepti, bütün gazeteler “Aslı’yı sordurmadı” manşeti attı.

Murat Boz ve basın danışmanları bir yerde hata yaptı.

Önlemi yanlış aldılar.
Üzerinden yıllar geçtiği için rahatça yazabiliyorum.
Yıl 2005... Los Angeles’ta “Bay ve Bayan Smith” (Mr. and Mrs. Smith) filminin gösterimine katılmak, sonrasında Brad Pitt ve Angelina Jolie ile röportaj yapmak üzere Los Angeles’tayım.
Aralarındaki aşk dedikoduları ayyuka çıkmış, herkes Brad Pitt’in ağzından Angelina Jolie ve Jennifer Aniston’la ilgili bir cümle almaya can atıyor.
Filmi izledikten sonra röportajın yapılacağı salona geçiyoruz.
20 soru hazırlamışsam, yarısı filmle, yarısı özel hayatla ilgili.
Ve şok!
Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin olduğu odaya geçmeden önce önüme “sadece sinema ve filmle ilgili” soru soracağımı kabul ettiğimi gösteren bir belge getiriyorlar.
Elim mahkum, imzalıyorum.
Röportajda havadan sudan, filmden, sinemadan, sanattan bahsediyoruz.
Batıda iş böyle kökünden çözülüyor işte, kimse de yasağı delmeye kalkışmıyor.
Şimdi “Bu bizde işlemez, bizim basın altından girer üstünden çıkar, bir yolunu bulur ve özel hayata uzanır” diyeceksiniz.
Olabilir tabii.
Ama en azından imzalı bir anlaşmanın, “Aslı Enver’i sorarlarsa röportajı bırakacak” uyarısından daha etkili olacağını düşünüyorum.

Sosyete köpeği!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ege’nin iki yakasını birleştiren oyun 25 Nisan 2024 | 158 Okunma Adana’da Portakal Çiçeği açtı 23 Nisan 2024 | 61 Okunma Bodrum’da vize paniği 18 Nisan 2024 | 281 Okunma Kotum ol sarıl bana! 16 Nisan 2024 | 186 Okunma Fakirliğin simgeleri değişti 11 Nisan 2024 | 188 Okunma