Ömür Gedik Hürriyet Gazetesi

Ben de korona oldum

Evet arkadaşlar, kaçtım kaçtım, aşılarımı oldum, hep maske taktım, çok dikkat ettim ama sonunda ben de koronaya yakalandım.

11 Ocak 2022 | 154 okunma

Evet arkadaşlar, kaçtım kaçtım, aşılarımı oldum, hep maske taktım, çok dikkat ettim ama sonunda ben de koronaya yakalandım.

1 haftadır evde karantinadayım ve bugün itibarıyla hastalığı atlatmış bulunuyorum.

Hastanelik olmadım ama kolay geçirdim de diyemem.

İlk günlerdeki korkunç boğaz ağrısı, ateş ve eklem ağrıları, sonrasında yerini kuru öksürük ve tuhaf bir ruh haline bıraktı.

Başım dönüyordu, kafamda bir sis bulutu vardı sanki.

Rüya görmeyen ben her gün başka alemlerde uyandım. Değişik bir kafa yaptı bende bu korona yani. Yarın neyse ki aranıza dönüyorum.

Bu tuhaf, can sıkıcı tecrübenin ve yaşadıklarımın ardından kesin, net söyleyebileceğim tek şey bu virüsün kesinlikle laboratuvar ürünü olduğu.

Böyle bir model doğada yok, olamaz da.

Boğazımda günlerce gezen o mekanik böceği hiç unutmayacağım.

Umarım bu ilk ve sondur, bir daha da karşılaşmayız.

Belediyelere çağrı

Korona oldum ama hastalıkta çektiklerimden daha çok pazar günü tüm Türkiye genelinde hayvan hakları savunucuları tarafından yapılan ortak basın açıklamalarında bizzat sahada olamadığıma üzüldüm.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu kitabı dinler misiniz? 16 Mayıs 2024 | 85 Okunma TSYD’de neden kadın yok? 14 Mayıs 2024 | 75 Okunma Zendeya’dan Met Gala şov 09 Mayıs 2024 | 81 Okunma Seks artık satmıyor 07 Mayıs 2024 | 3.534 Okunma Vize başvuruları kapandı mı? 02 Mayıs 2024 | 84 Okunma