Okan Müderrisoğlu Sabah Gazetesi

Kudüs’ün İsrail’e verilme planı asla kabul edilemez

Bakanlarımız, vekillerimiz, kadın kollarımız deprem bölgesinde kimseyi aç ve açıkta bırakmamak için ne gerekirse yaptı. Ama Kılıçdaroğlu oraya gitmedi. Yalan zincirine yeni bir yalan ilave etti.

30 Ocak 2020 | 1.618 okunma

Yattı, kalktı 'Parayı nereye harcadınız' dedi. Paralar hangi amaç için toplandıysa o gaye için harcandı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan; Cezayir, Gambiya ve Senegal'i kapsayan Afrika seyahatinden dönüşünde uçakta gündeme dair kritik mesajlar verdi. ABD Başkanı Trump'ın açıkladığı plana sert çıkan Erdoğan, "Kudüs Müslümanların kutsalıdır. Kudüs'ün İsrail'e verilme planı asla kabul edilemez. Bu, Filistinlilerin haklarını yok sayma ve İsrail'in işgalini meşrulaştırma planıdır" dedi. İşte Erdoğan'ın değerlendirmeleri;
(Beyaz Saray'ın "yüzyılın anlaşması" olarak nitelendirildiği barış planı, -biz uçaktayken- Trump tarafından duyuruldu. Ankara'nın plana yaklaşımı nedir? sorusuna)
Sayın Trump'a telefon görüşmemizde, "Bu metni bize gönderirseniz, içeriğinde ne var görürüz, ona göre tavrımızı belirleriz" dedik.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İYİ Parti... Acil yoğun bakım! 28 Nisan 2024 | 497 Okunma Siyasi mahalleler hareketli 27 Nisan 2024 | 109 Okunma Görmesi netleşen Özel, açıkgöz CHP’liler... 25 Nisan 2024 | 327 Okunma Makbule Atadan... ‘İnsanüstü Atatürk... Hakiki Atatürk’ 23 Nisan 2024 | 216 Okunma Değişim, dönüşüm ve zamanın ilerisinde koşmak 20 Nisan 2024 | 145 Okunma