Okan Müderrisoğlu Sabah Gazetesi

Erdoğan’ın stratejisi... Muhalefetin çizgisi...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, dünkü Kahramanmaraş programının farklı etaplarında verdiği mesajlar, 2023 seçimlerine giden yolda dikkat çekici başlıklardan oluşuyordu.Bu çerçevedeki madalyonun...

11 Eylül 2021 | 148 okunma

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, dünkü Kahramanmaraş programının farklı etaplarında verdiği mesajlar, 2023 seçimlerine giden yolda dikkat çekici başlıklardan oluşuyordu.Bu çerçevedeki madalyonun hem Cumhurbaşkanı'na hem de siyasi rakiplerine dönük yönleri söz konusu.
Ne demek istiyorum?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi çizgisi, ekibi ve yöntemine dair son günlerde çok şey söyleniyor. Yani... "Şöyle veya böyle davranması", "Şu ya da bu kararları alması gerektiğine" dair sayısız değerlendirme yapılıyor.
Oysa Cumhurbaşkanı'nın yaklaşımı bence çok net...
Yılların tecrübesi ile meselelere soğukkanlıkla bakıyor. Anlık durum ve olayların içinde boğulmuyor, genel eğilime odaklanıyor. Sıkıntılı alanların fotoğrafını çekiyor. Toplumun nabzını tutuyor. Netice veren reçeteler hazırlıyor. Seçmenle kurduğu gönül bağını çok önemsiyor.
Madde madde ilerleyecek olursak...
1- Her hal ve şartta Erdoğan sevgisi ve Erdoğan'ın hatırı ağır basıyor.
2- Halkın derdi ile dertlenme, derdine derman olma söylemi canlılığını...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasette yankı odalarından çıkma zamanı... 04 Mayıs 2024 | 102 Okunma MHP ile konuşmak... 02 Mayıs 2024 | 439 Okunma İstihdam ve rekabet gücü için ortaklık 30 Nisan 2024 | 1.346 Okunma İYİ Parti... Acil yoğun bakım! 28 Nisan 2024 | 655 Okunma Siyasi mahalleler hareketli 27 Nisan 2024 | 111 Okunma