Öcal Uluç Türkiye Gazetesi

Bir G.Saraylıdan: Neden utanmalıyız?

Bir Galatasaraylı arkadaşım gönderdi, bir “Galatasaray Divan Kurulu Üyesi” yazmış; bu “çok anlamlı ve enfes” yazıyı… “Noktasına virgülüne dokunmadan” alıyorum sütunuma....

03 Nisan 2019 | 145 okunma

Bir Galatasaraylı arkadaşım gönderdi, bir “Galatasaray Divan Kurulu Üyesi” yazmış; bu “çok anlamlı ve enfes” yazıyı… “Noktasına virgülüne dokunmadan” alıyorum sütunuma. Kendisine ulaşamadım, iznini alamadım, adını kullanamıyorum, özür diliyorum. İşte, Galatasaray’ın o “kara gününü de tahlil eden” o müthiş “Galatasaray” yazısı:
1- Senede bir günümüzü ayırıp mensup olmakla gurur duyduğumuz camiamıza görevimizi yapmadığımız için UTANMALIYIZ.
2- Galatasaray için böyle önemli bir günde 9914 kaydı açık üyeden (689 üye hariç) binlercemizin içimizde heyecan ve sorumluluk hissetmeyip, Genel Kurul’a katılmadığımız için UTANMALIYIZ.  
3-Kişisel menfaatlerini Galatasaray’ın menfaatlerinden üstün tutan kişileri savunma hadsizliğinde bulunduğumuz için UTANMALIYIZ.
4- Yıllardır hariçten gazel atarak camiada huzursuzluk çıkaran, ayrımcılık yaparak huzuru bozan kişiyi baş tacı ettiğimiz için UTANMALIYIZ.
5- Ne mali tablolardan ne idari sistemden haberi olmayan gençleri, akşam saatlerinde sadece oy kullanmaları için organize ettiğimiz için UTANMALIYIZ.
6- Mezun oldukları anlı şanlı Lisemizde eğitim görmelerine rağmen, kendi iradelerini kullanmaktan aciz, işleri yönetim devirmek olan ağabeylerin oyuncakları olan gençlere Galatasaray etiklerini öğretemediğimiz için UTANMALIYIZ.  
7- Beş yüz küsur senelik Kültür ve Eğitim camiasının fertleri olarak birbirimizi yediğimiz için UTANMALIYIZ.
8- Kendi seçtiğimiz başkanlarımıza ve yönetimlerdeki arkadaşlarımıza kabul edilemeyecek hakaretler ettiğimiz için UTANMALIYIZ.  
9- Yıllardır devam eden sicil usulsüzlüklerine son verip, işlemleri dürüstçe, kurallara uygun bir şekilde yapmak, kulübümüzü camiamıza layık bir şekilde idare etmek isteyen yönetimimizi suçlayıp, yerden yere vurduğumuz için UTANMALIYIZ.  
10- Geçmiş yıllara ait usulsüzlükleri ortaya çıkarmak için yabancı bir denetleme kuruluna hazırlatılan raporu sümen altı ettiğimiz, üyelerle paylaşmadığ...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 15 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 86 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 378 Okunma