Nuh Albayrak Star Gazetesi

Nerede o “her yeri kaplayan” dindarlar?

CHP’nin bu sinsi operasyonları beni hiç şaşırtmıyor. İdrar dolu testiden, bal sızmasını beklemek ahmaklık olur. Beni asıl şaşırtan dindarların, muhafazakâr geçinenlerin derin uykusudur.

23 Aralık 2020 | 1.836 okunma

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki Kur’an-ı Kerim saygısızlığının, Müslümanlarca tam anlaşılmadığını düşünüyorum. Zira, anlaşıldığı halde “umursanmadığını” düşünmek istemiyorum.

Ezan ve Kur’an’la hiç ilgisi olmayanlar; Şeb-i Arus’un ne olduğunu bilmeyenler, nedense bu yıl; törendeki Kur’an tilavetinde ne dendiğini çok merak etmiş!

Peki; güzelim tilaveti bir kenara atarak, o kullanışlı “gazelhan”a; “O ne güzel bir Allah’tır ki, yoktur onun bir benzeri” mealini; uzun hava çektirenler, bunları anlayınca; hayatında nasıl bir değişiklik yaptı acaba?

Hepsi hikâye… O gece çok ciddi bir operasyon gerçekleştirilmiştir.

Yıllardır devam eden programda bu yıl böyle “karakteristik” bir değişiklik yapmak, asla; sıradan bir elemanın “atraksiyonu” olamaz. 

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.393 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.760 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 515 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma