Nuh Albayrak Star Gazetesi

Evet, gerçekten ‘kumar’da kaybedenler var!..

24 Temmuz günü Star Gazetesi’ne konan bombadan yaklaşık bir ay sonra da Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Sancak kurşun yağmuruna tutuldu. Bunları, yayınlarımız karşısında aciz kalanların...

17 Ekim 2015 | 138 okunma

24 Temmuz günü Star Gazetesi’ne konan bombadan yaklaşık bir ay sonra da Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Sancak kurşun yağmuruna tutuldu.

Bunları, yayınlarımız karşısında aciz kalanların gözümüzü korkutmak için tezgahladığını biliyorduk.

İlgili makamlara aktardık ve Emniyet’in “Biz bu işi çözeceğiz. Yeter ki sabredin...” ricasına, bu oyunun aydınlatılmasını çok istediğimiz için söz verdik.

Ancak bir kısım medya, bu olaya şaşırtıcı boyutta ilgi gösteriyordu ama ne hikmetse; konuyu farklı yönlere çekmek için yoğun bir gayret sarf ediyordu.

Çünkü sürekli bu saldırının etrafında dolaşmaları samimi bir hassasiyet değil, kirli bir operasyondu.

Çok zorladılar ama sözümüzden dönmedik

Star gazetesinin ‘damardan’ yayınları karşısında, patates mühürlü “YALAN HABER” baskıları dışında hiçbir varlık gösteremeyen Paralel Yapı uzun vadeli bir oyun planladı.

Saldırıdan aylar önce bünyedeki kripto paralel memurlar tarafından, Emniyet İstihbarat’tan gönderilmiş süsü verilerek, sayın Ethem Sancak’a “PKK ve DHKP-C ortak eylem kararı aldı. İlk hedef siz ve yakınlarınızdır, dikkatli olun” şeklinde bir bilgi notu gönderildi.

Müteşekkir olmanızı gerektiren bir hassasiyet gibi görünüyor değil mi?

Değil, klasik bir paralel taktiği...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.394 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.760 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 517 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma