Nedim Şener Posta Gazetesi

PKK’yı görmezden gelerek nereye…

Seçime bir hafta kala “Kürt meselesi” daha çok konuşulur oldu. “Bu meseleyi çözeceğim” diyenler meselenin aslını ortaya koymaya yanaşmıyor. Çünkü mesele Kürt meselesi değil, terör...

18 Haziran 2018 | 1.176 okunma

Seçime bir hafta kala “Kürt meselesi” daha çok konuşulur oldu. “Bu meseleyi çözeceğim” diyenler meselenin aslını ortaya koymaya yanaşmıyor. Çünkü mesele Kürt meselesi değil, terör örgütü PKK meselesidir. PKK, zaman içinde Kürt meselesi diye tartışılan şeyin yerini almıştır.

Ayrıca Amerika ve Avrupa Birliği ülkeleri tarafından desteklenen PKK’nın küresel bir terör örgütü olduğu gerçeği görmezden gelinerek bu meseleyi tartışmak boşuna çabadır.

HEDEF HDP OYLARI…
Aslında bunu herkes biliyor; konuyu “mesele” olarak tartışanların tüm amacı HDP seçmeninin oyunu alabilmektir. Meselenin gerçek boyutunu görmezden gelerek, seçim beyannamesinde ya da hazırladıkları raporlarda PKK’yı ağzına almadan konuyu ele almaktan kaçınanların göz ardı ettikleri şey, terör örgüt PKK’nın talepleridir.

NEDİR BU TALEPLER?
En başta PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’a özgürlük! “Demokratik Özerklik” denilen ülkenin siyasi olarak bölünmesi. Terör örgütü PKK’lıların, “Öz Savunma Gücü” adı altında faaliyeti.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Avrupa’daki PKK’lı Kandil’den daha çok 29 Nisan 2024 | 664 Okunma PKK/DEM’e kapatma davası yolda... Yargıtay Başsavcılığı inceleme başlattı 26 Nisan 2024 | 1.827 Okunma Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.395 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.443 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 740 Okunma