Nedim Şener Posta Gazetesi

Kopyacı casuslar

Hatırlayacaksınız, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra NATO ve NATO üyesi ülkeler, FETÖ üyesi TSK mensuplarına sahip çıktılar.

08 Kasım 2019 | 6.002 okunma

Darbe girişiminin ardından NATO karargâhlarında görev yapan FETÖ şüphelisi subayların görevlerine son verilerek, Türkiye'ye dönün emri verildi. 3'ü general 462 subaydan 237'si hakkında adli ve idari işlem yapıldı. Bunlardan 200'ü Türkiye'nin “dön” emrine uymadı.

Dahası, NATO üyesi ülkeler FETÖ’cülere sahip çıkarak oturma izni verdi. Çünkü, Türkiye’nin hak ve menfaatlerini savunmak için orada bulunan FETÖ’cü subayların her birisi, ülkesine değil kendi yerine sahip çıkan NATO ülkeleri adına birer casustu.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Koyun postuna girmiş çakallar: Mossad, Barzani ve PKK/SDG 05 Aralık 2025 | 1.444 Okunma Siyonist İsrail’in aparatı PKK, Öcalan adını kullanarak süreci sabote ediyor 03 Aralık 2025 | 941 Okunma PKK’dan ‘kazanda silahı ilk yakan’la süreci sabote etme girişimi 01 Aralık 2025 | 1.304 Okunma Suriye’de Türkiye ne diyorsa o... 28 Kasım 2025 | 1.925 Okunma MİT’in ‘casusluk uyarısı’ ve sahte profil operasyonu 26 Kasım 2025 | 1.830 Okunma