Nedim Şener Hürriyet Gazetesi

FETÖ sağlığa zararlıdır

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener'in bugünkü (25.07.2022)''FETÖ sağlığa zararlıdır '' başlıklı yazısı.

25 Temmuz 2022 | 1.667 okunma

Cuma günkü “Sağlık’ta FETÖ” yazım oldukça ilgi ve tepki çekti. Herkesin bildiği ama konuşmadığı, konuşması halinde ise algı ve linç operasyonuyla “doktor düşmanı” yaftası yapıştırılacağını bildiği için sustuğu bir konuya değindim; sağlık sektöründeki FETÖ’cüler...

Yazıma tepki gösterenlerden biri ise, Hekimsen isimli sendika oldu. Sendika üyesi bazı doktorlar da tepkilerini gösterdi. Her alanda olduğu gibi “renklendirme” taktiği ile sosyal medyada doktor kimliğine bürünmüş sahte hesaplar da beklediğim operasyonu yaptılar.

Urfa’da bir tıp merkezinde, usulsüz biçimde ücret istenen hasta ile olay yerine sonradan gelen ve yaşanan arbede sonrası “diploma yırtma ve istifa” şovuyla gündeme gelen, ailesi dahil FETÖ ilişkisini yazdığım doktora destek olan sendika hakkında, “FETÖ iltisaklı sendika Hekimsen” ifadesini kullanmıştım.

YAZIMA YAYIN YASAĞI

Hekimsen, mahkemeye başvurarak yazım hakkında “yayın yasağı” istedi. İlginç olan Hekimsen’in merkezi Kocaeli olmasına rağmen, başvuru Tokat Adliyesi’ne yapıldı. Hekimsen adına başvuruyu yapan avukat Abdullah Şakar aslında daha ilginç bir ayrıntı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
FETÖ İsmailağa’yı ele mi geçiriyor 01 Mayıs 2024 | 2.398 Okunma Avrupa’daki PKK’lı Kandil’den daha çok 29 Nisan 2024 | 751 Okunma PKK/DEM’e kapatma davası yolda... Yargıtay Başsavcılığı inceleme başlattı 26 Nisan 2024 | 1.830 Okunma Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.399 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.450 Okunma