Nedim Şener Posta Gazetesi

Alın beni verin Gülen’i!

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra birçok ülkedeki sivil toplum kuruluşlarından davet aldım ama sadece ABD’deki Turkish Heritage Organisation’unkini (THO) kabul ettim. İki nedenim vardı; Birincisi FETÖ lideri...

02 Haziran 2017 | 10.821 okunma

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra birçok ülkedeki sivil toplum kuruluşlarından davet aldım ama sadece ABD’deki Turkish Heritage Organisation’unkini (THO) kabul ettim. İki nedenim vardı; Birincisi FETÖ lideri ABD’de yaşıyordu.

ABD medyasına, sivil toplum kuruluşlarına ve kamuoyuna FETÖ’nün kirli ve kanlı yüzünü örneklerle anlatmalıydım. Ayrıca ABD yetkililerinin kolladığı Fetullah Gülen’in CIA referansıyla ABD’de yaşadığının anlatılması gerekiyordu. İkincisi benim dışımda FETÖ kumpaslarını bizzat yaşayan Korgeneral İsmail Hakkı Pekin ve Albay Ahmet Zeki Üçok’un davetli olmasıydı.

Eylül ayında gerçekleşen gezi New York ve Washington’da, sivil toplum kuruluşlarını, üniversiteleri, ABD Dışişleri Bakanlığı’nı ve ABD Senatosu’nu kapsadı. Türkiye’ye dönüş günü VICE ve CNN’de çalışmış kişi ve temsilcileri THO'nun Washington’daki ofisi aranmış, Gülen hakkında ABD medyasını bilgilendirme amaçlı çekim yapmak istediklerini bildirmişler. Yetkililer de konuyu bize aktardı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Avrupa’daki PKK’lı Kandil’den daha çok 29 Nisan 2024 | 667 Okunma PKK/DEM’e kapatma davası yolda... Yargıtay Başsavcılığı inceleme başlattı 26 Nisan 2024 | 1.827 Okunma Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.397 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.444 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 740 Okunma