Necati Doğru Sözcü Gazetesi

Seçimi kaybeden Öcalan’a sarılır!

Sizi anlıyorum. Siz yazar olsanız. Bugün şu durum tespitini yazardınız: Dün asalım diye önüne yağlı urgan attıkları, bebek katili, bölücü, vatan ve millet haini dedikleri Abdullah Öcalan’dan yardım umar durumuna düştüler.

23 Haziran 2019 | 428 okunma

Asalım Apo’yu diyorlardı.
Biri yağlı urgan atıyordu.
Diğeri “getirin” diyordu.
“Getirin idam kararını”
Ben imzalayacağım.
Geçen seçimlerde bu “yağlı urgan atma- idam kararı imzalama” tablosunu oy almak için üretmişlerdi. Bugün Apo’nun “İstanbul aşkını kurtarma yardımına” koşan dost ve kardeş (!) tavrını TV ekranlarından Türkiye’ye ve tüm dünyaya izlettiler.

★★★

Bir doçent akademisyen, adaya hapishaneye PKK’nın kurucusu Abdullah Öcalan ile görüşmeye gönderildi. Öcalan’ın, İstanbul’daki HDP seçmeninden “tarafsız kalma isteğini” yazıya döken mektubu, TV’lerde açıklandı.
Ne demek tarafsız!
3 oy pusulası mı olacak?
İmamoğlu oy pusulası.
Yıldırım oy pusulası.
Öcalan’ın tarafsız pusulası.
Abdullah Öcalan, aslında HDP seçmenine “İmamoğlu’na oy vermeyin. Binali Yıldırım’ın pusulasını mühürleyin” çağrısı yapmış oldu. Aksi olsaydı mektubu TV’de asla yayınlanamazdı. Yayınlamaya kalkan terörist diye hapse girmeden önce linç derecesinde dayak yerdi.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancılar oynadı! Cimbom berabere! 01 Aralık 2023 | 174 Okunma Tüküreyim o futbolcunun dolarına! 29 Kasım 2023 | 441 Okunma Gitti gitti nereye gitti! 27 Kasım 2023 | 228 Okunma Acı yalan sarmalı! 26 Kasım 2023 | 145 Okunma Yıkayan ile yıkanan! 24 Kasım 2023 | 177 Okunma