Necati Doğru Sözcü Gazetesi

Erzurumlular, lağım patladı!

Sözcü Gazetesi Yazarı Necati Doğru'nun bugünkü (29.08.2022)''Erzurumlular, lağım patladı!'' başlıklı yazısı.

29 Ağustos 2022 | 2.106 okunma

Erzurumlular, sizin seçip Millet Meclisi'ne vekil olarak gönderdiğiniz milletvekili (Zehra Taşkesinlioğlu), onun profesör kocası (Ünsal Ban) ve onun ağabeyi (Ali Fuat Taşkesenlioğlu) hakkında ortaya atılan ve Erzurum atasözüne göre, “dirhemini yiyenin deli olup kuduracağı” yolsuzluk iddiaları karşısında sesiniz çıkmadı.

Erzurumlular!

Bu üçüncü yazı.

Size sesleniyorum.

Ayağa kalkın.

Açıklama isteyin.

Savcıları uyarın.

Soruşturma başlasın.

Erzurum dile düştü.

Milletvekiliniz Zehra Hanım'ı, onun iktidar partisi Erzurum il başkanını, bu partinin Ankara'daki genel başkanını, mektup yağmuruna tutun.

İsyan edin.

Şiddetle kınayın.

Hesap sorun.

Milletvekiliniz Zehra Taşkesenlioğlu ve onun önce Fettulah'ın bankası (Bank Asya) da genel müdür, sonra devletin bir bankasında (Vakıfbank)  yönetim kurulu üyesi, sonra da devletin diğer bankasında (Halkbank)  genel müdür yapıldıktan sonra Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) başkanlığına getirilen ağabeyi Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun  yaptıkları önceki gece TV ekranında (Halk TV)  saatlerce anlatıldı.

Erzurumlular!

Hınıs'ın adı geçti.

Erzurum'un ilçesi Hınıs'ın adı yolsuzluk, hızlı zenginleşme, kaynağı açıklanamayan mal-mülk-servet ve rüşvet ile anıldı.

Erzurumlular!

Hınıs'ın adı böyle mi anılacaktı! Bir kadın TV'ye bağlandı. Şirket yöneticisi bu iş kadını (Mine Tozlu) şirketinin yasal hakkı olan sermaye artırımına götürebilmek ya da borsada halka hisse senedi arz edebilmek için kendinden rüşvet istendiğini açık açık söyledi. Şirketine yasal izni verecek olan Sermaye Piyasası Kurulu'nun o tarihteki başkanı sizin Erzurum camilerinde fahri vaazlar veren din adamı Mashar Taşkesenlioğlu'nun oğlu Ali Fuat Taşkesinlioğu' na sayısız defa başvurmasına rağmen görüşemedi.

Kadının yasal hakkı.

SPK inceleyecek.

Eksiği defosu yoksa.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancılar oynadı! Cimbom berabere! 01 Aralık 2023 | 174 Okunma Tüküreyim o futbolcunun dolarına! 29 Kasım 2023 | 441 Okunma Gitti gitti nereye gitti! 27 Kasım 2023 | 228 Okunma Acı yalan sarmalı! 26 Kasım 2023 | 145 Okunma Yıkayan ile yıkanan! 24 Kasım 2023 | 177 Okunma