Mustafa Sapmaz Akşam Gazetesi

Hocaların gecesi

Asla savunma takımı olmayan iki takımdan devreyi hücumda daha organize ve coşkulu oynayan Trabzonspor önde kapattı. Ersun Yanal bu bölümde takımına Türk Telekom Arena’daki karşılaşmada olduğu gibi topu...

20 Nisan 2015 | 76 okunma

Asla savunma takımı olmayan iki takımdan devreyi hücumda daha organize ve coşkulu oynayan Trabzonspor önde kapattı.
Ersun Yanal bu bölümde takımına Türk Telekom Arena’daki karşılaşmada olduğu gibi topu kaybettiği yerde baskı yaparak oynattı.
İkinci devre roller değişti. Bu kez organize ve coşkulu oynayan sarı-kırmızılılar, ilk yarı denedikleri efor oyununu bir kenara bırakıp topa sahip olmayı tercih etti.
İki takımın da iyi oynadıkları anlarda skorun artmasını engelleyen ilk yarı Trabzonspor’un forvet oyuncularının bitiricilikteki eksikleri, ikinci devre Hakan Arıkan’ın kurtarışlarıydı.
Trabzonspor’da rakip alanda en isabetli pas ve rakip ceza sahasına en çok orta yapan Mehmet Ekici’ye ayak uyduracak ikinci bir oyuncu olmayınca, oyunu aynı ritimde oynamaları zorlaştı.
Skoru dengeye getirirken tempoyu artırıp oyunu rakip alana yığan Galatasaraylı futbolcular, tam sahada ilk topa öylesine arzulu bastılar ki, maçın son çeyreğinde Trabzonspor’un bu zaafından yararlanacak enerjileri kalmadı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 87 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 114 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 109 Okunma