Mustafa Karaalioğlu Karar Gazetesi

Bu kadar reklam fazla olmadı mı?

Türkiye gibi başka birçok şey konuşabilecek ve buna da ihtilacı olan bir ülkede seçim kampanyalarının gelip PKK, Kandil, İmralı, Öcalan vesairelere dayanması garip değil mi? Topyekûn muhalefetin PKK...

04 Mayıs 2023 | 1.225 okunma

Türkiye gibi başka birçok şey konuşabilecek ve buna da ihtilacı olan bir ülkede seçim kampanyalarının gelip PKK, Kandil, İmralı, Öcalan vesairelere dayanması garip değil mi? Topyekûn muhalefetin PKK destekçisi olarak yaftalanması terör örgütüne tarihinde görmediği bir reklam imkanı sağlamıyor mu?

“Bitirdik, yok ettik, kaynaklarını kuruttuk” diye övündüğümüz PKK’yı sanki ülkenin kaderini elinde tutuyormuş gibi sabah akşam konuşmak, toplumun gözünde asla hak etmediği bir önemli unsur gibi sunacak kadar önemsemek terörle mücadele açısından da yanlış değil mi? Bir terör örgütüne bu kadar “siyasal önem” atfetmek en büyük siyasi hata değil mi? Senelerce, “Adını dahi anmayalım, reklamı olmasın” dedikten sonra adını, mekanını, adamlarını, sembollerini tekrar tekrar sayıp durmak neyin nesidir?

***

Cumhur İttifakı’nın artık tamamen bu konuda propaganda yapması, bir süre buna aldırmayan Millet İttifakı’nın da savunmaya geçip cevaplar vermeye başlamasıyla gündemin tümüyle PKK üzerinden gelişmesi en çok kimin işine yarar? Bunu dert edinen biri var mı acaba?

Partilerin ve Cumhurbaşkanı adaylarının birbirlerini terörle mücadele...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Listeden bir madde çıktı, üç tane birden girdi 18 Mayıs 2024 | 838 Okunma İslam dünyasının temel problemini sorgulamaya hazır mıyız? 16 Mayıs 2024 | 762 Okunma Değişim bekleyen iflah olmaz iyimserlik 13 Mayıs 2024 | 586 Okunma Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler 11 Mayıs 2024 | 343 Okunma Bu kez zaman Erdoğan’dan yana değil 06 Mayıs 2024 | 2.718 Okunma