Murat Kelkitlioğlu Akşam Gazetesi

Dünya anladı, bizim müzminler anlamadı!  

Çok değil bir 5-6 yıl öncesiydi...  “Artık eski değil yepyeni bir Türkiye var, başı dik, bağımsız politikalar izleyen bir Türkiye var” dediğimizde muhaliflik genetiklerine işlemiş güruh bunu...

15 Aralık 2017 | 360 okunma

Çok değil bir 5-6 yıl öncesiydi... 

“Artık eski değil yepyeni bir Türkiye var, başı dik, bağımsız politikalar izleyen bir Türkiye var” dediğimizde muhaliflik genetiklerine işlemiş güruh bunu ‘yandaşlık’ alameti olarak görüyordu! 

Örneğin, dönemin başbakanı Erdoğan Davos’ta “One minute” deyip, Perez’in yüzüne “Siz bebek öldürmeyi iyi bilirsiniz” şeklinde haykırdığında bu güruh, “Kurgu, önceden planlı. Arkadan işler çeviriyorlar” yaygarası koparmıştı. 

Örneğin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’nin terör koridoru planını bozan Fırat Kalkanı Operasyonu öncesi dillendirdiği “Bir gece ansızın gelebiliriz” söylemi için “Hamasi nutuklar, zaten teröristleri destekliyorlar” yalanlarını dillendirmişlerdi.  

Ya da Mısır’daki Sisi, Suriye’deki Esad zulmüne net tavır koyulup, Afrika’nın yoksul ülkelerine yardım eli uzatıldığında, “Erdoğan bölgenin sultanı olma hevesinde, size buraları yedirmezler” diyerek bu insanlık hareketine burun kıvırıyorlardı. 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İŞÇİ POLİSE VURUR MU? 03 Mayıs 2024 | 201 Okunma Klişeler yerle bir… 26 Nisan 2024 | 150 Okunma Bir dost uyarısı 19 Nisan 2024 | 734 Okunma Erdoğan’a kimler ihanet etti? 05 Nisan 2024 | 5.398 Okunma Buna mı oy vereceksiniz? 29 Mart 2024 | 1.446 Okunma