Murat Kelkitlioğlu Akşam Gazetesi

Ajanlık faaliyetini Can Dündar mı yönetiyor? 

Almanya'nın Türkiye'ye yönelik saldırgan tavrının dozajı her geçen gün artıyor! Türkiye üzerinde oynamaya çalıştıkları oyunlar deşifre oldukça, çekmek istedikleri operasyonlar bir...

21 Temmuz 2017 | 4.214 okunma

Almanya'nın Türkiye'ye yönelik saldırgan tavrının dozajı her geçen gün artıyor! Türkiye üzerinde oynamaya çalıştıkları oyunlar deşifre oldukça, çekmek istedikleri operasyonlar bir bir  engellendikçe kuduruyorlar. Önce Deniz Yücel, şimdi de Uluslararası Af Örgütü aktivistleri kılığıyla gönderdikleri ajanların faaliyetleri ayyuka çıktığı için çılgına dönmüş durumdalar! 

Türkiye düşmanı terör gruplarına ve bu grupların militanlarına kucak açtıkları, gerekli uyarılar delilleriyle birlikte yapıldığı halde, ‘yargı bağımsızlığını’ öne süren Almanya, kendi ajanlarını tutuklayan Türk yargısının bağımsızlığını görmezden gelecek kadar kudurmuş durumda! 

Her gün yeni bir saçmalık, her gün yeni bir tehdit! 

Liderleri Merkel konuştukça, aba altından sopa gösterdikçe, bize nota verdikçe, AKŞAM ajanlık faaliyetlerine suçüstü yapıp, delilleriyle kamuoyunun bilgisine sunuyor. 

AKŞAM Gazetesi'nin son 15 günlük manşetleri onların bu kudurmuşluklarında

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Klişeler yerle bir… 26 Nisan 2024 | 148 Okunma Bir dost uyarısı 19 Nisan 2024 | 723 Okunma Erdoğan’a kimler ihanet etti? 05 Nisan 2024 | 5.387 Okunma Buna mı oy vereceksiniz? 29 Mart 2024 | 1.442 Okunma Beylikdüzü üçgeni!.. 22 Mart 2024 | 930 Okunma