Murat Bardakçı Habertürk Gazetesi

Klâvyeleri ile kin kusan bu serseriler meydanı hep boş mu bulacaklar?

Milletçe başımız sağolsun... Önceki geceki kalleş bomba evimin birkaç yüz metre ötesinde patladı ve binayı salladı. Bu mesafeden bile binaları zangırdatan bombanın infilâk ettiği yerde şehid...

12 Aralık 2016 | 1.781 okunma

Milletçe başımız sağolsun... Önceki geceki kalleş bomba evimin birkaç yüz metre ötesinde patladı ve binayı salladı. Bu mesafeden bile binaları zangırdatan bombanın infilâk ettiği yerde şehid olanların, can verenlerin ve yaralananların son anlarını ve yaşadıkları cehennemi bir hayal edin!

Millet bu işi yapanlara lânet okuyup infialini sosyal medyada da dile getirirken, birkaç aklıevvel kinini kusuyor, şehid düşen polisler için “Oh olsun!” diyor, hakaretler ve hattâ küfürler yağdırıyordu.

Mâlûm sitelerdeki, özellikle de Twitter’daki hezeyanları görmemiş olanlara hatırlatayım: “Küfür” derken öyle ağır sözleri falan değil; ana-avrat düz gitmeyi, yani bildiğimiz “Senin bilmemneni bilmemne edeyim” gibisinden ibareleri kastediyorum.

Birkaç alçağın patlattığı bomba onlarca masumun canını alacak ama iki-üç serseri etrafa hava atma, daha fazla tıklanıp beğeni sayısını arttırma, ama aslında kendini tatmin etme uğruna aklına geleni söyleyecek; hayatını kaybedene de, yaralanana da küfürler yağdıracak ve bu iş “düşünce özgürlüğü” olacak!

BEN BÖYLE ÖZGÜRLÜĞÜN!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anketçilerin üzerinden öyle bir silindir geçti ki, Allah düşmanımı bile bu kadar rezil etmesin! 27 Mayıs 2023 | 901 Okunma Hayvanat bahçesi 18 Mayıs 2023 | 511 Okunma Postallı demokratlar 10 Mayıs 2023 | 790 Okunma Fazıl Say'ın bestelediği 100. Yıl Marşı'nın üzerinde intihalin gölgesi var! 28 Nisan 2023 | 674 Okunma Bu da benim "100. Yıl Marşı" önerim: "Çıktık açık alınla yüz yılda her savaştan" 25 Nisan 2023 | 295 Okunma