Mesut Parlak Sözcü Gazetesi

Değişimle başaracağız

Sayın Kılıçdaroğlu bir konuşmasında, partiyi güvenli bir limana götürmekle görevli olduğunu belirtiyor. Sayın Kılıçdaroğlu “CHP genel başkanını kurultaylarda seçer. Adaylar...

05 Temmuz 2023 | 130 okunma

Sayın Kılıçdaroğlu bir konuşmasında, partiyi güvenli bir limana götürmekle görevli olduğunu belirtiyor. Sayın Kılıçdaroğlu “CHP genel başkanını kurultaylarda seçer. Adaylar çıkar ve yarışır. CHP, hiç kimseye altın tabak içinde genel başkanlığı sunmaz. Bu, CHP’nin geleneğinde yoktur. Kurultaylarda genel başkanların yaşından ziyade birikimine çalışkanlığına bakılır. Ekrem Bey de dahil, her CHP’li genel başkan adayı olabilir” dedi.

CHP kurulduğundan bu yana, tüm genel başkanlar örgütlerin her kademesinde yıllarca emek vererek genel başkanlığa gelmişlerdir. Bu gelenek Sayın Kılıçdaroğlu’nun genel başkan oluşuyla son bulmuş ve  genel başkanlık altın tabakla kendisine sunulmuştur.

Yaklaşık 13 yıldır parti genel başkanlığı yapıyor. Son Cumhurbaşkanlığı seçiminde, az bir farkla kaybetti. Bu seçim kaybetmeden dolayı, kesinlikle size karşı herhangi  bir duruş yoktur. Partide yükselen, sizin tarafınızdan kongreye kadar yapılması istenen, A dan Z’ye eskimiş kurumsal yapı için  “Değişim” sesleridir.

Bir TV söyleşinizde, sizin de değişim için hazır olduğunuzu dile getirdiniz. Sizin değişim isteğinizin içeriğinde neler olduğunu bilmiyoruz.

Partiye yıllarını vermiş ve...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 225 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 169 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 83 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 84 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 55 Okunma