Melih Altınok Sabah Gazetesi

Muhalefet New York’a gitse ölür müydü dirilir miydi?

BM Zirvesi'nde ev sahibi ABD dışında 5 daimi üyeden kimse yoktu. Türkiye ise New York'a adeta çıkarma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sabahın köründen gece yarısına kadar iş çevreleriyle toplantılar...

20 Eylül 2023 | 353 okunma

BM Zirvesi'nde ev sahibi ABD dışında 5 daimi üyeden kimse yoktu.
Türkiye ise New York'a adeta çıkarma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sabahın köründen gece yarısına kadar iş çevreleriyle toplantılar yapıyor.
Türkevi'ne Elon Musk giriyor, bir başka küresel şirketin CEO'su çıkıyor.
Çünkü her yıl milyonlarca gence iş bulması gereken Türkiye'nin yatırıma, büyümeye, ticaretinin gelişmesine ihtiyacı var.
Önümüz kış. Çabucacık unutsak da milyonlarca depremzedeye başlarını sokacak ev lazım. Daha emeklilere, memurlara zam ve gençlere de akıllı telefon almaları için indirim yapılması gerekiyor. Atama bekleyenlerin ek bütçe taleplerini de unutmayalım. Vs. vs.
Elbet bir çözüm bulunacak.



Muhalefetse her zamanki gibi, bu meselelerin çözüme kavuşturulmasının iktidarın işine yarayacağını düşündüğü için oralı bile değil.
Ancak merak ediyorum... Hiç olmazsa iktidarın...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Saraçhane medyası Erdoğan’ı unuttu 15 Mayıs 2024 | 997 Okunma İhale ‘155’i ararım’ dayıya kalmasın da 12 Mayıs 2024 | 595 Okunma Halk siyasette yumuşamaya nasıl bakıyor? 11 Mayıs 2024 | 251 Okunma Muhalif medyada ganimet paniği 10 Mayıs 2024 | 829 Okunma İktidardan istenenleri anladık, peki ya CHP ne verecek? 08 Mayıs 2024 | 630 Okunma