Mehmet Şeker Yeni Şafak Gazetesi

Çığırından çıktı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, çözüm sürecinin istismar edildiğini söyledi. Bölücü terör örgütünün silah bırakması gerektiğini, aksi halde sonucuna katlanacaklarını belirten Erdoğan...

25 Temmuz 2015 | 95 okunma

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, çözüm sürecinin istismar edildiğini söyledi.
Bölücü terör örgütünün silah bırakması gerektiğini, aksi halde sonucuna katlanacaklarını belirten Erdoğan, terör örgütlerine arkasını dayayanların da hesap vereceğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu iş artık çığırından çıktı" dedi.
*
Pir Sultan Abdal da şöyle söyledi:
“Önüme bir çığır geldi / Bir ucu var şar içinde
Ârifler dükkânın açmış / Ne ararsan var içinde…"

HDP SIRTINI NEREYE DAYAMIŞ?

HDP için 'Sırtını terör örgütüne dayayan parti' denildiğini belirten Yüksekdağ, “Anlamayanlara tekrardan buradan cevap veriyoruz. Biz sırtımızı Rojava'ya, Kobani'ye, IŞİD vahşetine karşı direnen halklara, insanlık mücadelesi yürüten YPG-YPJ'ye dayıyoruz. Bunu söylemekte hiçbir sakınca görmüyoruz. Bakın sırtımızı kime dayadığımızı çok net söylüyoruz ve bundan sonrada sırtımızı buraya dayamaya devam edeceğiz…"
*
Çok değil, 19 Temmuz'da Suruç'ta bombadan birkaç gün önce böyle söyleyen ve Hülagu Han gibi tahammül mülkünü yıkan zat-ı muhteremeye, bir süre öncesinde şair şöyle seslenmiş:

“Mest-i nâzım, kim büyüttü böyle bîpervâ seni

Kim yetiştirdi bu gûnâ serviden bâlâ seni…"

ERKEN SEÇİM OLURSA

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cahillik sınır tanımaz 30 Nisan 2024 | 175 Okunma Anca gidersiniz 26 Nisan 2024 | 113 Okunma Garson nereye baksın? 23 Nisan 2024 | 163 Okunma Bize lütfen bir avuç toprak bırakmışlar 19 Nisan 2024 | 163 Okunma Vah zavallı İsrail 16 Nisan 2024 | 167 Okunma