Mehmet Barlas Sabah Gazetesi

Ayşenur’un bile yüzü kızardı, siz hâlâ utanmadınız!

Sabah Gazetesi Yazarı Mehmet Barlas'ın bugünkü (26.01.2022)'' Ayşenur’un bile yüzü kızardı, siz hâlâ utanmadınız!'' başlıklı yazısı.

26 Ocak 2023 | 2.072 okunma

Habertürk TV'nin, "Annesi çocuğuna karne hediyesi olarak et aldı" haberi Türkiye'nin gündemi olmuştu. Haberin yalan olduğu ortaya çıktı. Detaylarını biliyorsunuz.
Önceden bu tür haberler önce yayılır, sonra topyekûn saldırıya geçilir ve algı oluştuktan günler sonra da gerçek ortaya çıkardı. Gündemden düştüğü için gerçek kimsenin ilgisini çekmezdi.

BU KEZ ALGI TERSİNE DÖNDÜ
Ancak bu kez Sabah Gazetesi ve A Haber iyi bir refleks gösterdi. Yalan haber yayılmadan gerçek yüzlerine vuruldu. Seçmenin algısıyla oynamaya çalışanlar bu kez kendi kazdıkları kuyuya düştü. "Umarım ders olmuştur" diyeceğim ama bunlarda ders alacak yüz yok. Seçim sürecinde yine aynı yalanlara başvurmaktan çekinmeyecekler. Nedenini anlatayım...
Bu yayından sonra Habertürk yönetimi özür diledi ve bu çarpıtma haberi yapan muhabiri işten çıkardı.
Bu yalan habere hem siyasiler hem de muhalif medya balıklama atladı. Bunlardan biri de Halk TV programcısı Ayşenur Arslan'dı.
Ancak beni şaşırtan bir...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma