Mahmut Övür Sabah Gazetesi

Kılıçdaroğlu’na A Takımı ihaneti

Seçim yenilgisinin muhalefete öncülük eden CHP'yi sarsacağı bekleniyordu ama işin bu kadar hızlı bir "ihanet" noktasına varacağı beklenmiyordu. CHP'ye ne yazık ki uzun zamandır siyaset tartışması değil...

20 Temmuz 2023 | 1.202 okunma

Seçim yenilgisinin muhalefete öncülük eden CHP'yi sarsacağı bekleniyordu ama işin bu kadar hızlı bir "ihanet" noktasına varacağı beklenmiyordu.
CHP'ye ne yazık ki uzun zamandır siyaset tartışması değil, komplo, kaset ve ihanet tartışmaları yön veriyor. Bu da kaçınılmaz bir sondu.
Ortada sadece baba-oğul ihaneti de yok, baba şüphelendiği A Takımı'ndaki oğullarını toptan gönderince onlar da soluğu fire vermeden babaya ihanet eden Zoom cephesinde aldı. Bunun adına da "değişim" dediler.
Önceki gün medyaya düşen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkanlık yaptığı Zoom toplantısından söz ediyorum. İzlediniz mi bilmiyorum ama o toplantı kendileri ne derse desin, tam bir "operasyon" toplantısıydı.
Çünkü daha düne kadar A Takımı'nda yer alan herkes oradaydı.
Engin Altay, Muharrem Erkek, Bülent Tezcan, Onursal Adıgüzel, Tekin Bingöl, Selin Sayek Böke, hatta Kılıçdaroğlu'nu Meclis'te temsil eden Özgür Özel bile bu fotoğrafın içindeydi.
Garip ama gerçek, şimdi...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ankara’nın ‘büklüm büklüm yolları’ 16 Mayıs 2024 | 4.330 Okunma ‘Hepsine çökeceğiz...’ 14 Mayıs 2024 | 2.062 Okunma Enerji lisans var yatırım yok 13 Mayıs 2024 | 417 Okunma CHP’de ‘turpun büyüğü heybede’ 12 Mayıs 2024 | 785 Okunma Ankara Emniyeti’nde neler oluyor? 11 Mayıs 2024 | 2.045 Okunma