Levent Tüzemen Sabah Gazetesi

Kaosa sürükleyenler taraftarın hışmını görür

- G.Saray şampiyon oldu ama muhalefet başkana karşı bir savaş içinde.. 'Yönetimin transfer ve para harcama yetkisi alınsın' diye mahkemeye gittiler.. Ne olacak Galatasaray'ın hali?

16 Haziran 2019 | 36 okunma

Galatasaray'ın geleceği parlak, akıllı, sakin ve yetenekli genç isimlerinden Ural Aküzüm'ün "Dışarıda yüzlerce önemli mücadelemiz varken birbirimize düşürülmek benim Galatasaray'ıma yakışmıyor" söyleminden Galatasaray camiası bir ders çıkarmalıdır. İki şampiyonluk yaşayan, ekonomik konularda kulübe kârlılık yaşatan Mustafa Cengiz ve yönetimine karşı bazı kesimler, 'kan davası' zihniyetinden vazgeçmelidir.
Eğer Galatasaray'ın borcu 242 milyon dolara iniyorsa, Sportif AŞ. kâra geçiyor ve UEFA'da ceza alınmıyorsa tüm bu başarıların altında Cengiz ve yönetiminin imzası vardır.
Hatırlatayım; Adnan Polat'a yapılan idari ibrasızlıkta sosyal medya bu kadar güçlü değildi. İdari ibrasızlığı bahane edip yönetimi düşürmeye çalışanlar eğer Galatasaray'ı kaosa sürüklerler ise karşılarında taraftarların hışmını bulurlar. Eğer Galatasaray'ı borca sokup Avrupa'dan men cezası almasına neden olan Ünal Aysal ile iki yıl şampiyon olan kadroyu oluşturan ve arkasına neredeyse teneke bağlanarak gönderilen Dursun Özbek'i "mali-idari" olarak ibra edenler, bugün Cengiz'e karşı husumet besliyorsa asla sürdürdükleri kavgayı kazanamazlar.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
G.Saray’ın huzuruna dinamit koyamazlar! 07 Mayıs 2024 | 370 Okunma İnanmışlığın coşkusu vardı 06 Mayıs 2024 | 241 Okunma Birilerine huzur mu batıyor! 03 Mayıs 2024 | 315 Okunma Muslera farkı! 27 Nisan 2024 | 174 Okunma İcardi’den kendin pişir kendin ye 22 Nisan 2024 | 211 Okunma