İsmet Özçelik Aydınlık Gazetesi

Milli dalga, Andımız, Bahçeli...

Türkiye ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya. ABD ve kuklaları Türkiye’nin içinde  bulunduğu ekonomik krizden yararlanmaya çalışıyorlar. Doğu Akdeniz’de Türkiye’ye karşı kumpas...

25 Ekim 2018 | 5.975 okunma

Türkiye ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya. ABD ve kuklaları Türkiye’nin içinde  bulunduğu ekonomik krizden yararlanmaya çalışıyorlar.
Doğu Akdeniz’de Türkiye’ye karşı kumpas kuruyorlar.
Ege’de Yunanistan’ı kışkırtıyorlar.
Kıbrıs’ta sıkıştırmaya çalışıyorlar.
Suriye’de oyun peşindeler.
PKK’ya silah sevkiyatı yapıyorlar
Fiili dayatmalarda bulunuyorlar.
İran’a yaptırıma zorluyorlar.
...
MİLLİ KABARMA
ABD ve kuklaları Türkiye üzerine çullanmaya çalışırken, Türkiye’de “milli dalga” kabarıyor. Geçtiğimiz günlerde hükümet CIA ile de iş yapan McKinsey danışmanlık kuruluşuyla anlaşma yapınca, AKP seçmeni de dahil herkes ayağa kalktı.
Erdoğan tepkileri “Bakan  arkadaşlarımıza söyledim. ‘Bunlardan fikri danışmanlık bile almayacaksınız” diyerek yatıştırdı.
Danıştay’ın “Andımız” kararından sonra yaşananlar da aynı. 
 “PKK ile açılım” sürecinde “Andımız” yasaklanmıştı. 5 yıl sonra Danıştay 8. Dairesinin kararı iptal etmesi toplumda büyük sevinç yarattı. 
Doğu Akdeniz, Ege, Kıbrıs, ... konusunda da tepki yükseliyor. Halktaki milli dalga giderek büyüyor.
BAHÇELİ’NİN TAVRI
MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin MHP Meclis grup toplantısındaki sert çıkışının arkasında da bu dalganın olduğu konuşuluyor. 
Toplantıya katılanlar Bahçeli’den o çıkışı beklemiyorlardı. Konuşma da önceden dağıtılmamıştı. Bu nedenle Bahçeli’nin ne konuşacağından habersizlerdi. Bahçeli’nin çıkışı sonrasında salonun ayağa kalkması ve coşkuyla alkışlaması da anlamlı.
Sa...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin ikiyüzlülüğü 26 Nisan 2024 | 252 Okunma ABD tehlikeli bir kumar oynuyor… 25 Nisan 2024 | 1.175 Okunma ABD: Asker yerine kurşun gönderiyoruz 24 Nisan 2024 | 352 Okunma Amerikancıların heyecanlanması iktidarı uyarmalı 22 Nisan 2024 | 533 Okunma AK Parti’de pusuda bekleyenler… 21 Nisan 2024 | 2.383 Okunma