İsmet Özçelik Aydınlık Gazetesi

CHP ve İyi Parti, AKP’ye çalışıyor!

Seçim yaklaştıkça taktik savaşları da hızlandı. AKP stratejisini CHP-HDP ittifakı üzerine kurmuş durumda. Seçim kampanyasını bu ikili üzerinden götürecek. AKP ile çalışan kamuoyu...

05 Mart 2018 | 1.484 okunma

Seçim yaklaştıkça taktik savaşları da hızlandı. AKP stratejisini CHP-HDP ittifakı üzerine kurmuş durumda. Seçim kampanyasını bu ikili üzerinden götürecek.

AKP ile çalışan kamuoyu araştırma şirketlerinin görüşü de böyle. 16 Nisan halk oylaması öncesindeki izlenen yönteme devam edilmesi öneriliyor.

“Halkın esas gündemi ekonomi, işsizlik. Bu konuda iktidarın sicili pek parlak değil. Seçim öncesinde alınan kararlar da istenen etkiyi göstermiyor. Kararların kısa vadeli olduğunun herkes farkında. Ortaya çıkacak faturayı seçimden sonra yine kendilerinin ödeyeceğini biliyorlar. Bu nedenle seçim öncesinde ekonominin tartışılması önlenmeli. Tartışma CHP, (özel olarak da Kılıçdaroğlu) ve HDP üzerinden sürdürülmeli” deniliyor.

CHP VE İYİ PARTİ NE YAPIYOR?

Peki, CHP ve İyi Parti ne yapıyor?

Paçayı uluslararası güçlere kaptırmış durumdalar. Onların çizdikleri rotada ilerliyorlar. PKK ve FETÖ’yü kurtarma çabasındalar. En son İstanbul Hill Otelde HDP ile bir araya geldiler. Aynı kürsüyü paylaştılar.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’de dip dalga ve üniversitelerde isyan 01 Mayıs 2024 | 93 Okunma Erdoğan’ın iptal edilen ABD ziyareti! 29 Nisan 2024 | 4.573 Okunma ABD’nin erken seçim tehdidi 28 Nisan 2024 | 1.641 Okunma ABD’nin ikiyüzlülüğü 26 Nisan 2024 | 258 Okunma ABD tehlikeli bir kumar oynuyor… 25 Nisan 2024 | 1.184 Okunma