İbrahim Karagül Yeni Şafak Gazetesi

-Erdoğan’ın sağlığı, ölümü üzerine ‘oyun’ kurdunuz! - Marmaris suikastçıları parti karargâhlarında, infaz listeleri yapıyor! - ‘İç işgalci’ler! Kaybedeceksiniz.

Hiçbir ülkede; siyasi muhalefet bu kadar çirkinleşmedi. Siyaseti böylesine terör haline getirmedi. Ülkenin varlığına ve temeline böylesine yıkıcı ve kalıcı saldırılar yapmadı. Kendi ülkesinin...

05 Kasım 2021 | 2.934 okunma

Hiçbir ülkede; siyasi muhalefet bu kadar çirkinleşmedi. Siyaseti böylesine terör haline getirmedi. Ülkenin varlığına ve temeline böylesine yıkıcı ve kalıcı saldırılar yapmadı.

Kendi ülkesinin bütünlüğünü, toplumsal birliğini, geleceğini, değerlerini bu kadar açıktan tehdit eden bir yol izlemedi.

Siyaseti ülkeye ve millete karşı intihar saldırısına dönüştürmedi. İçeriden işgal, içeriden saldırı aparatı haline gelmedi.

ÜLKENİN İMHASINI İSTİYORLAR. ‘MÜDAHALE APARATI’ OLDULAR.

Irkçı partiler, terör partileri, ideolojik körlüğe saplanan marjinal yapılar dışında siyasi hareketler ya da partiler, Türkiye’deki kadar ülkesinin imhasına yatırım yapmadı.

Irkçı partiler, terör partileri, ideolojik körlüğe saplanan marjinal yapılar dışında siyasi hareketler ya da partiler, Türkiye’deki kadar ülkesinin imhasına yatırım yapmadı.

Bu kadar küçülmedi, tükenmedi, kötülüğe saplanmadı. “Siyaset örtüsü”nü kullanıp bir milli güvenlik sorununa dönüşmedi. Bunu bu kadar açık ve net yapmadı.

Bu ölçekte bir dış, örtülü operasyon unsuru olarak kullanılmadı. Böylesine yıkıcı bir siyasi dil ve silaha dönüştürülmedi. Böylesine “ihale”lere talip olmadı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.300 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.798 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma