Hüseyin Gülerce Star Gazetesi

FETÖ, Evangelist projenin neresinde?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump’ın Kudüs kararını provokasyon olarak niteledikten sonra ilginç bir ifade kullandı; "Arkasında Evangelistler var. Bizzat Sayın Başkan'dan dinlemiş birisiyim, süreci...

12 Aralık 2017 | 4.510 okunma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump’ın Kudüs kararını provokasyon olarak niteledikten sonra ilginç bir ifade kullandı; "Arkasında Evangelistler var. Bizzat Sayın Başkan'dan dinlemiş birisiyim, süreci biliyorum" dedi.

Konuyu biraz araştırınca, karşımızda Siyonistlerle fanatik Hıristiyanların uygulamaya çalıştığı bir kıyamet senaryosu görüyoruz. Daha da ürkütücü olan, küresel terör tehdidinin kaynağının asıl Evangelistler olduğunu, ABD dış politikasının, Amerikan halkının geleceğini tehlikeye atacak şekilde Evangelistlerin inanışlarına alet edildiğini fark ediyorsunuz.

Evangelistlere “Hıristiyan Siyonistler” denmesi boşuna değil. Yahudilerin, "Tanrı'nın Seçilmiş Halkı", İncil’de sözü edilen Kutsal Topraklar'ın da Yahudilere ait olduğuna inanıyorlar.

Bunda ne var, birileri inanç hürriyetinden yararl

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.526 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 380 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.617 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma