Hüseyin Gülerce Star Gazetesi

Akşener afişten sildi, İnce devreye girdi

Muhalefet cephesinde dün iki önemli gelişme oldu. Muharrem İnce Hürriyet'te Ahmet Hakan'a yaptığı açıklamada, ''Ben aday olacağım. Yüz bin imza toplayacağım'' dedi. İYİ Parti, İstanbul'da...

18 Mart 2023 | 3.923 okunma

Muhalefet cephesinde dün iki önemli gelişme oldu.

Muharrem İnce Hürriyet'te Ahmet Hakan'a yaptığı açıklamada, ''Ben aday olacağım. Yüz bin imza toplayacağım'' dedi.

İYİ Parti, İstanbul'da Büyükşehir Belediyesinin reklam alanlarına astığı afişlerde Kılıçdaroğlu'na yer vermedi. Meral Akşener ile Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın bulunduğu, ''Tarih Yazacağız'' yazılı afişlerde ilk bakışta dikkati çeken, ''6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı'' Kılıçdaroğlu'nun silinmesi oldu.

Afiş, masadan kaldırılan sonra rezil olması pahasına tekrar masaya oturtulan Akşener'in içindeki yangının sönmediğini anlatıyor.

Akşener, ''tarih yazacağız'' diyor ama Kılıçdaroğlu ile değil. Resmen silmiş Kılıçdaroğlu'nu...

Akşener'in masadan gönderildikten sonra siyasî hayatının en yıpratıcı, en aşağılayıcı muameleye maruz kalması, belli ki Kılıçdaroğlu ile hesaplaşmayı derinleştirecek.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 379 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.617 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma