Hilal Kaplan Sabah Gazetesi

Türkiye daha yeni başlıyor

Can Azerbaycan'ın Ermeni işgalciler elindeki topraklarını temizlemesini sadece seyreden Fransız medyası, üzüntüsünü manşetten göstermekten çekinmedi. Le Point Dergisi, "Erdoğan'ın zafer...

27 Eylül 2023 | 310 okunma

Can Azerbaycan'ın Ermeni işgalciler elindeki topraklarını temizlemesini sadece seyreden Fransız medyası, üzüntüsünü manşetten göstermekten çekinmedi.
Le Point Dergisi, "Erdoğan'ın zafer yürüyüşünü kim durduracak? Dağlık Karabağ'daki Ermenilerin teslim olması, Türkiye'nin milliyetçi bölgesel hâkimiyet projesine giden yolda yalnızca bir adımdır" başlığıyla Fransız siyasetçileri gaza getirmeye çalıştı.
Cumhurbaşkanlığına seçildiği dönemden bu yana modern Napolyon olmaya çalışan ancak her seferinde Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçek dünyaya döndürülen Macron'un bu çağrıya cevap verecek gücü yok.
Dahası Ermenistan bile Dağlık Karabağ'daki operasyonları Azerbaycan'ın kendi iç işi olarak tanımladı.
Le Point Dergisi, içinde bulundukları durumun farkında; ancak ülkedeki etkin Ermeni lobisi ve dünyaya nizam verdiklerini zanneden Fransız milliyetçileriyle uğraşmamak için üzerindeki yükü atmaya çalışıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM kürsüsünde selamladığı Azerbaycan operasyonunun ardından Nahçıvan'a giderek hem...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uluslararası Aile Sempozyumu 15 Mayıs 2024 | 107 Okunma İnsanımızı nasıl koruyacağız? 14 Mayıs 2024 | 182 Okunma Euroriyakârlar 13 Mayıs 2024 | 138 Okunma Batı cephesinde yeni bir şey var 10 Mayıs 2024 | 223 Okunma Uluslararası mafya düzeni 08 Mayıs 2024 | 914 Okunma