Hilal Kaplan Sabah Gazetesi

Şapkadan ne çıkartacaklar?

Yerel seçimlerin yaklaştığını takvime bakmadan nasıl anlarsınız? Ben, Cumhuriyet Halk Partisi Kongresi'nde genel başkanlık koltuğuna Özgür Özel'i atayan Ekrem İmamoğlu'nun sürekli İstanbul'dan...

29 Aralık 2023 | 0 okunma

Yerel seçimlerin yaklaştığını takvime bakmadan nasıl anlarsınız?
Ben, Cumhuriyet Halk Partisi Kongresi'nde genel başkanlık koltuğuna Özgür Özel'i atayan Ekrem İmamoğlu'nun sürekli İstanbul'dan görüntü vermesiyle anlıyorum.
Ekrem İmamoğlu, uzun zamandır makam odasında duran İBB logolu montu bugünlerde hiç üzerinden çıkarmıyor.
"Algı, olgudan üstündür" düsturuyla hareket eden İmamoğlu, bu yazıyı hazırlarken yine aynı montla bir sosyal medya fenomenine özel hayatına dair röportaj veriyordu.
Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nı tekrar kazanmak için İyi Parti'yle anlaşamadı, ancak eski adıyla HDP, yeni adıyla DEM ile anlaşmanın yolunu arıyor.
Bunun için HDP/DEM'in şartlarından biri, Esenyurt ilçesinde CHP'nin kendilerini desteklemesi.
CHP Esenyurt İlçe Başkanı, bu şartın yerine getirildiğini sosyal medya hesabından, "Kinli ve kirli olmaktansa, kula kulluk etmektense DEM'lenmek iyidir..." yazarak kabul etti.
Üstelik şehitlerimizin haberini aldığımız gece...
İmamoğlu, sanki HDP/DEM ile ittifak...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nakba 17 Mayıs 2024 | 93 Okunma Uluslararası Aile Sempozyumu 15 Mayıs 2024 | 107 Okunma İnsanımızı nasıl koruyacağız? 14 Mayıs 2024 | 184 Okunma Euroriyakârlar 13 Mayıs 2024 | 138 Okunma Batı cephesinde yeni bir şey var 10 Mayıs 2024 | 223 Okunma