Hilal Kaplan Sabah Gazetesi

Kahrolsun PKK, kahrolsun İsrail

İrlanda, Belçika, Paris... 7 Ekim'den bu yana, bu ülkelerin her birinde "Müslüman" kimlikli birisi tarafından saldırılar gerçekleştirildi. İrlanda'da, 23 Kasım'da iki çocuk ve bir kadın, Cezayirli olduğu söylenen...

25 Aralık 2023 | 0 okunma

İrlanda, Belçika, Paris... 7 Ekim'den bu yana, bu ülkelerin her birinde "Müslüman" kimlikli birisi tarafından saldırılar gerçekleştirildi. İrlanda'da, 23 Kasım'da iki çocuk ve bir kadın, Cezayirli olduğu söylenen bir göçmen tarafından bıçaklandı. Saldırı sonrasında başkent Dublin'in sokakları karıştı, göçmen karşıtı göstericiler tarafından kundaklama ve yağmalama gerçekleştirildi.
İrlanda, başından beri Birleşmiş Milletler'de İsrail karşıtı tasarılara oy veren ve anti-siyonizm noktasında halkıyla birlikte Avrupa'daki vicdani duruşun âdeta tek temsilcisi konumunda. Öyle ki Cumhurbaşkanı bile yılbaşında kutlamasında halkına Gazze'deki trajediyi unutmamaları çağrısında bulunabiliyor.
Belçika'daki saldırı, Tunuslu bir göçmenin, 16 Ekim'de, silahla iki turisti öldürmesiyle gerçekleştirildi. Bu saldırı da ülkenin Filistin'i devlet olarak tanımaya hazırlandığı haberi ajanslara düştükten hemen sonraki günlerde oldu. Belçika Adalet Bakanı istifa etti. Saldırının DAEŞ irtibatlı olabileceği bildirildi.
Fransa'daki saldırı ise yine DAEŞ'li olduğu söylenen, Fransız vatandaşı birisi tarafından gerçekleştirildi....

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uluslararası Aile Sempozyumu 15 Mayıs 2024 | 107 Okunma İnsanımızı nasıl koruyacağız? 14 Mayıs 2024 | 182 Okunma Euroriyakârlar 13 Mayıs 2024 | 138 Okunma Batı cephesinde yeni bir şey var 10 Mayıs 2024 | 223 Okunma Uluslararası mafya düzeni 08 Mayıs 2024 | 914 Okunma