Hilal Kaplan Sabah Gazetesi

Erdoğan’ın gündemi

Müsilaj sorununun ortaya çıkmasındaki ana faktörlerden birisine de Erdoğan şöyle işaret etmişti: "Ergene'nin kıyısında hep CHP'li belediyeler olduğu için oradaki fabrikaların atıklarını engellemiyorlar."

08 Haziran 2021 | 1.254 okunma

Muhalefet, iktidara öneri getirmek veya yol göstermek bir yana sadece yıkıcı bir ajandayla hareket ediyor. Hatta bazıları son günlerde Gezi benzeri ikinci bir ayaklanma çıkarma çağrıları yapıyor. Neyse ki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündemi başka... Son haftalarda hem kısa hem de uzun vadede millete getiri sağlayacak birçok proje hayata geçirildi.
Bunlardan en önemlisi Berat Albayrak'ın bakanlığı döneminde çalışmalarına başlanan enerji arayışımızda aldığımız ikinci müjde oldu. Karadeniz'de 135 milyar metreküp ek doğalgaz keşfedildi ve böylelikle bölgedeki toplam keşif 540 milyar metreküpe çıkmış oldu. Ülkemizin on yıllık enerji ihtiyacına tekabül eden muazzam bu adım, dünya medyasında önemli bir gelişme olarak yer bulurken maalesef muhalefeti "üzdü". Nasıl küçümseyeceklerini bilemedikleri ifadelerle aslında kendilerini küçülttüler.
Cumhurbaşkanı, yine çok önemli bir proje olan ve Karadeniz'de büyük tonajlı gemilerin yükleme ve boşaltma yapabileceği uluslararası bir ticaret ve sanayi alanı haline gelecek....

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeniden başlayanların şehri 03 Mayıs 2024 | 208 Okunma Ölümlere sebep olan biri var 01 Mayıs 2024 | 146 Okunma Taksim’e değil Gayrettepe’ye bak 30 Nisan 2024 | 1.510 Okunma Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.330 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 607 Okunma