Funda Karayel Sabah Gazetesi

‘Yeter bir ödül daha alma artık, gençlerin önünü aç!’

2018'in Oscar adayları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Ancak bu yıl 90'ıncı kez düzenlenecek Oscar ödülleri için 'The Post' filmiyle 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne 21'inci kez aday gösterilen ve...

28 Ocak 2018 | 109 okunma

2018'in Oscar adayları geçtiğimiz günlerde açıklandı.
Ancak bu yıl 90'ıncı kez düzenlenecek Oscar ödülleri için 'The Post' filmiyle 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne 21'inci kez aday gösterilen ve 'Tüm zamanların Oscar'a en çok aday gösterilen oyuncusu' rekorunu elinde bulunduran Meryl Streep, sinemaseverleri ikiye böldü.
'The Post' filmindeki 'Kay Graham' rolüyle büyük beğeni toplayan Streep'in Oscar adaylığı, alkışlandığı kadar eleştirildi de! Streep'in bir kez daha aday olması 'Yeter artık bir ödül daha alma, gençlerin önünü aç' yorumlarına neden oldu.
Bence En İyi Kadın Oyuncu ödülüne aday olma sayısı dörde düşürülmeli. 'O BİLİYORDU'
Öte yandan Streep, Hollywood'taki cinsel taciz skandallarıyla ilgili en küçük bir açıklama yapmayıp sessiz kalması nedeniyle de eleştiri alıyor.
Geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta Merly Streep ve Harvey Weinstein'ın fotoğrafları poster haline getirilip bir caddeye asılmış. 'She knew' (O biliyordu) yazılı posterde; Streep'in gözleri kırmızı bir bantla kapatılmış.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Frieze’de rekor satışlar olsa da rakamlar geçen seneden az 05 Mayıs 2024 | 18 Okunma Ülkeler, TikTok’a karşı harekete geçti 05 Mayıs 2024 | 46 Okunma UNESCO’nun koruduğu Acara Ormanlarını keşfe hazır mısınız? 04 Mayıs 2024 | 70 Okunma TikTok’ta Karagül Hanımlar ahlaki çöküşün yansıması 28 Nisan 2024 | 135 Okunma Türklerin Lahey’deki hayatı: Gurbet, gözyaşı ve umut 28 Nisan 2024 | 52 Okunma