Funda Karayel Sabah Gazetesi

Ölümlü Dünya 2: Sinemanın canlanışında bir adım

Şehre bir film gelir sinemalar eski günlerine döner mi dersiniz? Tam da böyle bir hava var beyazperdede çünkü beklenen an geldi ve Ölümlü Dünya 2, vizyona girdi. Bu gelişme, sinemaseverler arasında büyük bir sevinç...

03 Aralık 2023 | 44 okunma

Şehre bir film gelir sinemalar eski günlerine döner mi dersiniz? Tam da böyle bir hava var beyazperdede çünkü beklenen an geldi ve Ölümlü Dünya 2, vizyona girdi.
Bu gelişme, sinemaseverler arasında büyük bir sevinç dalgası yarattı ve birçok kişi için sinemanın eskiye dönüşüne dair umutları yeniden yeşertti. Başarılı yapımcı Timur Savcı, a Para'daki televizyon programımda, Ölümlü Dünya 2'nin ilk filmden daha fazla aksiyon ve komedi vaadiyle vizyonda olduğunu söyledi bunları duyunca filmle ilgili beklentinin daha da yükseldiğini söyleyebilirim.



Öte yandan Ölümlü Dünya 2'nin vizyona girmesiyle sinema sektörü için yeni bir dönem başlayabilir. Bu durum, sinema endüstrisinin toparlanması ve eski günlerine geri dönmesi için önemli bir fırsat. Timur Savcı programdaki sohbetimizde iki yeni film müjdesi daha verdi. Biri 'Lefter'in Hayatı' diğeri ise 'Barış Manço.' İki proje de çokça heyecan verici.

LEFTER'İN...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Türk dizileri Dubai’de çok izleniyor’ 11 Mayıs 2024 | 106 Okunma Frieze’de rekor satışlar olsa da rakamlar geçen seneden az 05 Mayıs 2024 | 29 Okunma Ülkeler, TikTok’a karşı harekete geçti 05 Mayıs 2024 | 88 Okunma UNESCO’nun koruduğu Acara Ormanlarını keşfe hazır mısınız? 04 Mayıs 2024 | 73 Okunma TikTok’ta Karagül Hanımlar ahlaki çöküşün yansıması 28 Nisan 2024 | 136 Okunma