Funda Karayel Sabah Gazetesi

Korsanlar bu kez duygusal

Macera ve komedinin en sağlam örneklerinden olan 'Karayip Korsanları', beşinci filmi 'Salazar'ın İntikamı' ile geri döndü. Başrolde yine Johnny Depp var. Filmde 'Kaptan Hector Barbossa' rolünde Geoffrey Rush'ı, 'Will Turner' rolünde...

28 Mayıs 2017 | 109 okunma

Macera ve komedinin en sağlam örneklerinden olan 'Karayip Korsanları', beşinci filmi 'Salazar'ın İntikamı' ile geri döndü. Başrolde yine Johnny Depp var. Filmde 'Kaptan Hector Barbossa' rolünde Geoffrey Rush'ı, 'Will Turner' rolünde Orlando Bloom'u, 'Scrum' rolünde Stephen Graham'ı, 'Kaptan Salazar' rolünde Javier Bardem'i, 'astronom Carina' rolünde ise Kaya Scodelario'yu göreceğiz. Filmin yapımcısı Jerry Bruckheimer ve filmin kadın yıldızı Kaya Scodelario ile filme dair konuştuk...
'Karayip Korsanları' serisine katılmak konusunda ilk aklınıza ilk gelen neydi? İlginizi çeken ne oldu?

KAYA SCODELARIO: Küçük kuzenlerimin ve bir gün kendi çocuklarımın seyredeceği bir filmde oynamak ve bunu yaparken eğlenecek olmak beni heyecanlandırdı. Ayrıca daha önce hiç komedide oynamadım ve bu seriyi hep çok komik bulmuşumdur.
'Karayip Korsanları' serisinin diğer filmlerini izlediniz mi?
K.S.: İlk film çıktığında 14 yaşındaydım ve o heyecanı çok iyi hatırlıyorum. 14 yaşımdayken Orlando Bloom'a da bayılıyordum.
Oynadığınız karakterden bahseder misiniz, nasıl biri?
K.S.: Adı 'Carina Smyth'; ailesi olmayan genç bir kadın. Bir yetim ama kendi hayatını kendi kurmuş. Bunun onu kısıtlamasına izin vermemiş. Üniversitede okumak istiyor. En büyük amacı bu. Gökbilimci olmak istiyor.
Johnny Depp'le çalışmak desem...
K.S.: Harika bir şey! Onu hem ruhen, hem insan olarak çok seviyorum. Johnny Depp olarak değil, Johnny olarak. Ayrıca aktör olarak, yaptığı işte bu kadar başarılı olan biriyle çalışmak insanın hayatında bir defa yaşayacağı bir şey.
Javier Bardem ile çalışmak nasıl?
K.S.: Bu filmin bir parçası olduğunu duyduğumda hayallerim gerçek olmuştu. Uzun zamandır çalışmalarının hayranıyım. Çok iyi, sevgi dolu, kibar, tatlı biri.
Çekimlerden bahsedelim biraz nasıl geçti?
K.S.: Kışın altı-yedi ay Avustralya'da çekim yaptık ama Gold Coast çok güzeldi.
Doğrusu gördüğüm en muhteşem setlerden biriydi. Stüdyo olayı inanılmazdı ama harika Avustralya ekibiyle sahilde ve okyanusta olmak çok eğlenceliydi.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
TikTok’ta Karagül Hanımlar ahlaki çöküşün yansıması 28 Nisan 2024 | 128 Okunma Türklerin Lahey’deki hayatı: Gurbet, gözyaşı ve umut 28 Nisan 2024 | 51 Okunma ‘Mutluluğu aramak yanlış, en doğrusu gerçekten yaşamak’ 27 Nisan 2024 | 49 Okunma Ödül törenlerindeki meyve ve sebze temasının sonu ne olacak? 21 Nisan 2024 | 27 Okunma Modern dilencilik 21 Nisan 2024 | 102 Okunma