Funda Karayel Sabah Gazetesi

Kahkaha rekabeti için geri sayım başladı

Komedi filmi deyip geçmeyin, 'Gülmek ömrü uzatır' der büyüklerimiz. Bu filmler sayesinde gülmenin iyileştirici gücünden faydalanabiliriz gerçekten. Önümüzdeki sinema sezonuna baktığımızda da...

30 Temmuz 2017 | 110 okunma

Komedi filmi deyip geçmeyin, 'Gülmek ömrü uzatır' der büyüklerimiz. Bu filmler sayesinde gülmenin iyileştirici gücünden faydalanabiliriz gerçekten. Önümüzdeki sinema sezonuna baktığımızda da beyazperdede bizleri iyileştirecek birçok yerli film var. Kahkaha dozu yüksek filmlerin bazılarının çekimlerine daha yeni başlandı, bazılarınınsa kurgusu bitmek üzere. İşte bizim ömrümüzü uzatacak filmlerden bazıları:

'AİLECEK ŞAŞKINIZ': Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi, kahkaha sınırlarını zorlayacak beşinci filmleri ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmde Ahmet Kural zengin bir müteahhidin oğlu 'Ferhat'ı; Murat Cemcir, 'Ferhat'ın beraber çalıştığı çocukluk arkadaşı 'Gökhan'ı, Saadet Işıl Aksoy ise 'Ferhat'ın aşık olduğu 'Elif'i canlandıracak. Filmin yönetmeni ve senaristi Selçuk Aydemir. Çekimleri devam eden 'Ailecek Şaşkınız'; 2 Mart 2018'de vizyonda.

'ARİF V 216': Cem Yılmaz'ın filmleriyle gülerken, beyninizi rahatlatıp daha canlı bir ruh haline bürünebilirsiniz. Yılmaz'ın merakla beklenen filmi 'Arif V 216'nın çekimleri tamamlanmış. İzleyicisini güldürerek yıllardır ömürlerine ömür katan Yılmaz, yeni filminde 2004'te vizyona giren filmi 'G.O.R.A.'nın baş kahramanlarına yer veriyor. 'Esnaf Arif' ve yakın arkadaşı 'Robot 216'nın yeni maceralarını anlatacak olan filmde; başrolleri Cem Yılmaz ile Ozan Güven paylaşıyor. Filmin yönetmeni ise Kıvanç Baruönü.

'SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN?': Geçen ay 'Salur Kazan: Zoraki Kahraman' filmiyle seyircinin karşısına çıkan Burak Aksak, yeni filmi 'Sen Kiminle Dans Ediyorsun'la sinemaseverleri güldürmeye hazırlanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir, Nergis Öztürk, Okan Cabalar ve Berat Yenilmez gibi isimler yer alıyor. Film için dans eğitimi alan oyuncuların prova görüntüleri bile ne kadar komik bir film izleyeceğimizi garantiliyor. Bir filmin içinde Burak Aksak ve Binnur Kaya varsa, zaten aksi düşünülemez.

'CİCİ BABAM': Güldür Güldür ekibi 'Dedemin Fişi'nden sonra sinemaseverleri güldürmek için geri sayıma başladı. Filmde Şanlıurfa kökenli, İstanbul'da yaşayan, Muğla'da yetişmiş, İsveçli bir gurbetçi geline sahip ilginç bir ailenin kahkaha dolu hikayesi anlatılıyor. Kadrosunda Mahir İpek, Onur Buldu, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Derya Karadaş ve Burak Topaloğlu yer alıyor.



YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
TikTok’ta Karagül Hanımlar ahlaki çöküşün yansıması 28 Nisan 2024 | 134 Okunma Türklerin Lahey’deki hayatı: Gurbet, gözyaşı ve umut 28 Nisan 2024 | 51 Okunma ‘Mutluluğu aramak yanlış, en doğrusu gerçekten yaşamak’ 27 Nisan 2024 | 49 Okunma Ödül törenlerindeki meyve ve sebze temasının sonu ne olacak? 21 Nisan 2024 | 27 Okunma Modern dilencilik 21 Nisan 2024 | 102 Okunma