Funda Karayel Sabah Gazetesi

Fatih Terim ‘Aykut enişte’ye ilham oldu

Uyarı: Bu yazı 'Aykut Enişte' hikayesindeki bazı sürpriz gelişmeleri ele verebilir. Sinemaseverlerin merakla beklediği Türk insanının enişte kültürünü en komik haliyle anlatan 'Aykut Enişte' filmi nihayet vizyonda....

26 Mayıs 2019 | 157 okunma

Film son zamanlarda izlediğim en matrak mizah duygusuyla yazılmış, aile komedisi sevenler arasında da tiryakilik yaratacak türden bir yapım. Filmde yanlış anlaşılmalar silsilesi ve her şerde bir hayırın vücut bulmuş hali 'Aykut Enişte' kendini bir anda iki ailenin damadı ve eniştesi olarak buluyor ve komik olaylar birbiri arkasına sıralanıyor.
Her şey tanımadığı bir kadının 'Aykut'tan telefonda babasına onun sevgilisiymiş gibi davranmasını istemesiyle başlıyor. Diğer yandan başka biriyle evlenmeye daha hazırlanıyor.
Bu durumda Aykut, iki farklı ailenin de eniştesi olarak işin içinden çıkmaya çalışıyor. Öyle komik yazılmış ki film, bir sahne düşünün aile arasında sanat sohbetinde geçen kübizm akımından bir anda romatizmayı çıkaran onu da romantizme bağlayabilen bir komedi izliyorsunuz.

ÇOK KONUŞULUR

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Frieze’de rekor satışlar olsa da rakamlar geçen seneden az 05 Mayıs 2024 | 24 Okunma Ülkeler, TikTok’a karşı harekete geçti 05 Mayıs 2024 | 67 Okunma UNESCO’nun koruduğu Acara Ormanlarını keşfe hazır mısınız? 04 Mayıs 2024 | 70 Okunma TikTok’ta Karagül Hanımlar ahlaki çöküşün yansıması 28 Nisan 2024 | 135 Okunma Türklerin Lahey’deki hayatı: Gurbet, gözyaşı ve umut 28 Nisan 2024 | 52 Okunma