Fuat Uğur Türkiye Gazetesi

Cem Yılmaz’ın gizli sponsorları küresel ilaç şirketleri mi?

Cem Yılmaz böyle üstü örtülü kirli kampanyaların elemanı olmaktan vazgeçmeli. Hele gevşeklikte level atlamış bir belediye başkanı ile yine bir takipçisini gömmek amacıyla SMA gibi ciddi bir konuda karşılıklı geyik yapması da iyice rezillik.

05 Ocak 2021 | 5.456 okunma

Komedyen Cem Yılmaz’ın durup dururken genetik bir hastalık olan Spinal Müsküler Atrofi (SMA)’lı çocukları gündeme getirip, onların gerekli tedavileri alamadıkları yolunda kampanya başlatması, kuşkusuz sadece bizi değil, hükûmeti de şaşırtmış olmalı.

Sosyal sorumluluk projeleri denince, kendine PR katkısı olanlarını tercih eden ya da yeni filmlerinin sponsorluklarını açık ya da kapalı olarak üstlenen firmaların dümen suyunda giden Cem Yılmaz’ın uzun zamandır güvenilirliğini ve inandırıcılığını kaybettiğini biliyorduk. Kazdağları’nda ağaç kesiliyor diye duyar kasıp, PKK Türkiye’nin ormanlarını yakınca ve yaktığını da göğsünü gere gere açıklayınca dili bir yerine kaçan, kucağına aldığı kaz hatırlatıldığında da “Kazın ayağı öyle değil” diye kıvıran o olduğu için tabii ki bizler anladık niyetini.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
ZipZop Üniversitesi ve Rektör Zülfikâr’ın son icraatı! Yeter ki iste; sadece yatay değil her türlü geçiş var… 25 Ağustos 2025 | 3.480 Okunma O meczup “Ekrem başkanım plağın öbür tarafını taktı” deyip bana saldırır mı? 21 Ağustos 2025 | 3.391 Okunma İBB Soygun çarkının gönüllü vidanjörü Özgür Özel’in çıkmazı! İmamoğlu’nun cezaevinden çıkacağı tarih 18 Ağustos 2025 | 3.009 Okunma İzler eşeğe ait ama akıl Fadime’nin… Murat Kapki’nin (F)adimesi kim? 15 Ağustos 2025 | 4.548 Okunma “Kültürel iktidar” diyorsanız önce sanatçınıza sahip çıkacaksınız! Şükriye Tutkun’un isyanı 12 Ağustos 2025 | 2.141 Okunma