Fehmi Koru Fehmi Koru

Seçime doğru: İktidarın yürüttüğü seçim kampanyası iktidardan oy götürürse şaşırmayacağım

AK Parti genel başkanı da olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bu seçimde üçüncü kez yeniden cumhurbaşkanlığına aday gösterilmeyi başardı ve her gün bir yerlerde kalabalıklara hitap ediyor. Cumhur...

10 Mayıs 2023 | 3.370 okunma

AK Parti genel başkanı da olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bu seçimde üçüncü kez yeniden cumhurbaşkanlığına aday gösterilmeyi başardı ve her gün bir yerlerde kalabalıklara hitap ediyor.

Cumhur İttifakı’nın seçim kampanyasında en merkezi rol ona düşmüş görünüyor.

En son Tekirdağ’da kendisini dinlemek üzere meydanı doldurmuş kalabalıklara 15 Temmuz gecesi konusunu açtığını Mehmet Yılmaz’ın yazısından öğrendim.

T24 yazarı, bu konunun açılmasının, açan aday ve partisi lehine olmadığını örneklerle anlatıyor.

Ben de aynı görüşteyim.

O sebeple de, kitleleri kendisine ve partisine oy vermeye ikna etmek üzere kullanabileceği onca konu varken, her söyleneni kabule hazır olanlarımızın bile zihninde bol miktarda soru işareti doğurmuş bir konuyu ele almasını anlamak zor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
CB Erdoğan ile CHP lideri Özel görüşmesi samimi havada geçmiş.. Bu bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı… 03 Mayıs 2024 | 806 Okunma İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 861 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.461 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 3.158 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 753 Okunma