Fehmi Koru Fehmi Koru

Önümüzdeki dönemde her şey Bahçeli’nin dediği gibi değişecekse, değişime nereden başlamalı? Önerilerim…

Dün yeni oluşan bakanlar kurulu -kabine- ilk toplantısını yaptı. Sonuçta bakanların hepsi AK Parti içinde veya çevresinde bulunan insanlar olduklarına göre birbirlerini zaten tanıyorlar. Büyük...

07 Haziran 2023 | 5.720 okunma

Dün yeni oluşan bakanlar kurulu -kabine- ilk toplantısını yaptı. Sonuçta bakanların hepsi AK Parti içinde veya çevresinde bulunan insanlar olduklarına göre birbirlerini zaten tanıyorlar.

Büyük çoğunluğu bakan unvanını ilk kez taşımaya başladı.

Toplantıyla ilgili haberlerde gözlerim hükümet üyelerinin isimleri açıklandığı ilk andan itibaren  gündemi işgal etmeye başlayan ‘üst aklı’ aradı.

O da oradaydı. Daha doğrusu, toplantıya o başkanlık ediyordu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan

Herkesi şaşırtan bir bakanlar kurulu ile ülkeyi yönetmeye karar vermiş, görüşünü ‘hükümetin küçük ortağı’ diye bilinen MHP’nin lideri Devlet Bahçeli ile de paylaşmış olmalıydı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
CB Erdoğan ile CHP lideri Özel görüşmesi samimi havada geçmiş.. Bu bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı… 03 Mayıs 2024 | 609 Okunma İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 861 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.461 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 3.158 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 753 Okunma