Fehmi Koru Fehmi Koru

Nasıl bir ülkeymişiz biz.. Peker’in iddiaları savcıları harekete geçirmeli… 

Gazeteci Fehmi Koru'nun bugünkü (06.07.2022)''Nasıl bir ülkeymişiz biz.. Peker’in iddiaları savcıları harekete geçirmeli… '' başlıklı yazısı.

06 Temmuz 2022 | 4.979 okunma

Bazen realiteyle bağımın kesildiği oluyor, sanki bir başka evrende yaşadığım hissine kapılıyorum. Kendime gelip yeniden dünyamızın ve ülkemin gerçekleriyle baş başa kaldığımda, iki evren arasındaki farkın önemi kalmadığını anlar gibi oluyorum.

Dünyanın ve ülkenin gündemi de realiteyle ilintisiz gibi; bir çok bakımdan sürrealist özellikler taşıyor.

Son 24 saate bu gözle bakmayı teklif ediyorum.

Gündemin en önemli maddesi neydi son 24 saatte?

Soruya cevap verebilmek için sizlerin hangi haber kaynaklarından beslendiğinizi bilmem gerekiyor.

Eğer haber kaynağınız medyanın iktidar cephesinin takdirine mazhar bölümü sayabileceğimiz gazete ve televizyonların neredeyse %90’ı ise, o takdirde sizler o saatlerde, maaş ve ücretlere beklenmeyen zamlar ve bu arada da geçen hafta sonunda Madrid’te yapılan NATO zirvesinin Türkiye’nin istediği biçimde geçtiğini ön plana alan ‘dış politika zaferi’ ile meşgul olmuşsunuz demektir.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
CB Erdoğan ile CHP lideri Özel görüşmesi samimi havada geçmiş.. Bu bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı… 03 Mayıs 2024 | 609 Okunma İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 861 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.461 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 3.158 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 753 Okunma