Fehmi Koru Fehmi Koru

Medya: Dönüş olur da bu kadar keskin mi olur? Velinimetlerini korumuyor, zem ediyorlar…

Berat Albayrak gitti, ama onunla birlikte ‘yeni medya düzeni’ oluşturmayı başarmış olan ağabeyi Serhat Albayrak da mı görevlerini bıraktı? Yoksa onu da mı ‘medeni ölü’ yaptılar? Kamuoyunun ‘Pelikan’ adıyla bildiği oluşumun başına da bir şeyler gelmiş olabilir mi?

15 Kasım 2020 | 4.343 okunma

“Ağzından bal damlıyor” denir ya, şu sıralarda gazetelerin manşetleri aynı durumda. Gazeteleri çıkaran, manşetleri atanların gelişmelerden çok mutlu oldukları eserlerinden anlaşılıyor.

Karşılaştığımda herkesi yüzü asık görüyorum, o sebeple hiç değilse hafta sonunda moraliniz düzelsin bir gününüz neşeli geçsin diye, bir gazetenin internet sitesine yansıyan üç başlığı sizlerle paylaşayım istedim.

İlk başlık şu: “Ekonomide diriliş başladı; Türkiye gerçek potansiyeline kavuşuyor.”

Hemen yanında şu başlık yer alıyor: “Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomi, hukuk ve demokraside seferberlik başlatıyoruz.”

Onları şu başlık tamamlıyor: “Cumhurbaşkanı Erdoğan talepleri dinleyecek.”

Gazetenin bu kadar sevindirik olmasını doğal karşılamamız gerekiyor. Çünkü ilk başlığın altında TÜSİAD, MÜSİAD, DEİK, TİM, İTO, İSO, YASED gibi çeşitli ekonomik kuruluşlar adına yapılan övücü ve cesaretlendirici açıklamalar yer alıyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 732 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.449 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 3.153 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 752 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 3.891 Okunma